Τρίκαλα

Ο κ. Παππάς επισκέφθηκε την περιοχή, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλία.

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να σχηματίσει Κυβέρνηση και ότι θα κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών, εξέφρασε σήμερα ο πρώην Υπουργός και τομεάρχης Υποδομών του κόμματος κ. Νίκος Παππάς, κατά την επίσκεψη του, στα Τρίκαλα.

Ο κ. Παππάς νωρίτερα είχε επαφές με στη ΣΕΦΑΑ-ΤΕΦΑΑ και με τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ, όπου τέθηκαν στο επίκεντρο όλα τα ζητήματα που απασχολούν και τις δύο πλευρές, ενώ σήμερα θα βρίσκεται στην Καλαμπάκα. Ο κ. Παππάς επισκέφθηκε την περιοχή, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλία. Οι εξορμήσεις θα κορυφωθούν σήμερα με την ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα, στις 7.00 μ.μ στο ξενοδοχείο “DIVANI”.

Όπως τόνισε, μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, οι παρεμβάσεις που γίνονται, γίνονται σε μια πολιτική στιγμή που έχει εντελώς καινούργια χαρακτηριστικά, σε σχέση με πριν.

«Δεν πρόκειται μόνο για την έξαρση της πανδημίας που φέρνει την Ελλάδα στη δυσμενέστερη θέση, αν εξετάσει κανείς τους οδυνηρούς δείκτες των νεκρών ανά εκατομμύριο, των οικονομικών που έχει σημάνει μια υπερχρέωση για την πλειονότητα των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών, λόγω των ανατιμήσεων» σημείωσε, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση για την έως τώρα διαχείριση των πραγμάτων.

Και πρόσθεσε «μέσα σε όλα αυτά είναι και η συνειδητοποίηση εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη ότι δεν μπορεί να σχηματίσει Κυβέρνηση από την επόμενη κάλπη. Αυτή είναι μια ευθεία δήλωση που έκανε στη ΔΕΘ, συνειδητοποίησε και ο ίδιος ότι δε θα είναι σε θέση να έχει συμμαχικές δυνάμεις για να συγκροτήσει πλειοψηφία. Σε αυτή την κρίση ειλικρινείας ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά ευθέως. Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί και θα καταφέρει να έχει τη δύναμη που θα του επιτρέψει να σχηματίσει Κυβέρνηση από την κάλπη της απλής αναλογικής. Θέλω να υπογραμμίσω ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που εν ενεργεία Πρωθυπουργός παραδέχεται ότι δε μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση από την επόμενη κάλπη. Τα σημάδια της πολιτικής απομόνωσης έχουν αρχίσει να πυκνώνουν».

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close