Lifestyle news

Οι 20 φιναλίστ για τον τίτλο της Μις Τουρισμός 2017 έφτασαν στη Λάρισα.

Ήρθαν!!! 20 φιναλίστ για τον τίτλο της Μις Τουρισμός 2017. Στο πιο δροσερό και μαγευτικό μέρος της πόλης Pisina Summer Coffee Bar σήμερα και ώρα 21:00 θα απολαύσουμε την ομορφιά τους παρουσιάζοντας collection από επιχειρήσεις της πόλης μας. Τα δροσερά cocktail, ο προσεγμένος χώρος και η ευχάριστη μουσική θα συνθέσουν την πιο glamour βραδιά του καλοκαιριού. Τη βραδιά θα συνοδεύσει με την εκπληκτική φωνή της η αγαπημένη μας Ηρώ Ηλιοπούλου.

Στα τέλη Ιουνίου στρέφονται  στην Ελλάδα τα φώτα του ενδιαφέροντος γύρω από τον διαγωνισμό ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ , μιας μεγάλης παγκόσμιας διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

H Πόλη του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , και ιδιαίτερα το  WYNDHAM POSEIDON LOUTRAKI Hotel   θα  φιλοξενήσει  στις  30   Ιουνίου  2017, τον   21o Παγκόσμιο  διαγωνισμό  ομορφιάς και  τουρισμού
ΜΙΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αφιερωμένος στην προστασία του ΝΕΡΟΥ, Υπό την Αιγίδα  του Υπουργείου Τουρισμού και  του ΕΟΤ, που έχει γίνει θεσμός πια  για την Ελλάδα .

Oι  25  Πρέσβειρες Ομορφιάς & Τουρισμού εκλεγμένες
ΜΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ   από κάθε γωνιά  του πλανήτη θα  έρθουν Ελλάδα  και σε μια  «γεμάτη» περίοδο 20  ημερών με καθημερινές  δραστηριότητες ανά  την Ελλάδα , αλλά και οι  προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι και θεατές , θα δημιουργήσουν φωτογραφικό περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα  2 εκατομμύρια αναφορές (impressions) , τόσο για τις  εκδηλώσεις  όσο και για τον  Τουρισμό  τις μαγευτικές περιοχές   και την  φιλοξενία της  χώρας  μας, μέσω  του Face Book & Instagram , στέλνοντας  ¨ΕΙΚΟΝΑ”, σε όλες την χώρες  του Πλανήτη.

Πρόγραμμα
14 -15  Ιουνίου  Αθήνα ΑΦΙΞΕΙΣ
16-17-18    Ιουνίου  ΜΥΚΟΝΟΣ
19  Ιουνίου  ΑΘΗΝΑ  ΒΙΚΙΝΙ party  WYNDHAM GRAND
20  Ιουνίου  Αθήνα  Κολονάκι FASHION DAY
21  Ιουνίου  Αθήνα  MEDIA Night  WYNDHAM GRAND
22  Ιουνίου  Κατερίνη fashion day
23  Ιουνίου  Παραλία Κατερίνης ΒEACH PARTY
25  Ιουνίου  Κολινδρος Festival Κερασιού
26  Ιουνίου  Μετεωρα
27  Ιουνίου  Λάρισα  fashion day
29  Ιουνίου  Λουτράκι
30  Ιουνίου  Λουτράκι ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
2-3  Ιουλίου  Μύκονος  BEACH & FUN
5     Ιουλίου  Αθήνα  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Χορηγοί
EOT – WYNDHAM GRAND – WYNDHAM POSEIDON –CITROEN –  AVIN – GOODY’S – ZINAS- WHITE GLO-DAVIDOFF –GRECO STROM – BLUE STAR FERRIES–
CARROTEN – BIOTEN.

www.miss-tourism-planet.gr

Back to top button
Close
Close