Fashion

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πρώτο κόκκινο χαλί των Φεστιβάλ Καννών


Φέτος, το κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών διαθέτει ένα γεμάτο πρόγραμμα με μια σειρά από πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, που σίγουρα μας επιφυλάσσουν εμφανίσεις A-listers από όλον τον κόσμο στο κόκκινο χαλί, με τα πιο εντυπωσιακά looks.

Το Kinds of Kindness του Γιώργου Λάνθιμου θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες στις 17 Μαΐου, όπου πρωταγωνιστούν οι Έμα Στόουν, Μάργκαρετ Κουόλι, Χάντερ Σάφερ και Γουίλεμ Νταφόε, μεταξύ άλλων, ενώ σήμερα αναμένεται το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Furiosa: A Mad Max Saga» του George Miller (το prequel του Mad Max: Fury Road, που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών το 2015), όπου αναμένεται η πρωταγωνίστρια Άνια Τέιλορ Τζόι να δώσει τον καλύτερο fashion εαυτό της.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι οι σινεφίλ στην Κρουαζέτ περιμένουν με αγωνία της πρεμιέρα του «Megalopolis» του Φράνσις Φόρντ Κόπολα, το αριστούργημα του 85χρονου σκηνοθέτη που διηγείται την ιστορία ενός αρχιτέκτονα που θέλει να ξαναχτίσει τη Νέα Υόρκη ως ουτοπία μετά από μια καταστροφή, που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου. Το καστ περιλαμβάνει τους Άνταμ Ντράιβερ, Τζανκάρλο Εσπόζιτο, Όπρεϊ Πλάζα, Ντάστιν Χόφμαν κ.ά.

Το Φεστιβάλ σήκωσε χθες αυλαία με την ταινία «Δεύτερη Πράξη» του Κουεντίν Ντουπιέ, μια σουρεαλιστή γαλλική κωμωδία, η οποία ακολουθεί μια ομάδα ηθοποιών που πρωταγωνιστούν σε μια καταδικασμένη να αποτύχει ταινία. Πρωταγωνιστούν οι Λέα Σεϊντού, Βενσάν Λεντόν, Λουί Γκαρέλ και Ραφαέλ Κενάρ.

Ωστόσο, πέρα από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες, το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών προσφέρει κάθε χρόνο στους fashion lovers άφθονη έμπνευση, με τις παγκοσμίου φήμης σταρ να κάνουν glamorous εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν τα βλέμματα. Πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου, μοντέλα και σοσιαλιτέ περπατούν με αέρα και φωτογραφίζονται με εντυπωσιακές δημιουργίες κορυφαίων οίκων.

Το πρώτο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ φυσικά δεν απογοήτευσε και έδωσε μια πρώτη γεύση από τις εμφανίσεις που πρόκειται να δούμε φέτος στην Κρουαζέτ έως τις 25 Μαΐου που θα ρίξει την αυλαία του.

Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο πρώτο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2024:

Η Λέα Σεϊντού με custom Louis Vuitton

Getty/ Ideal Image

Η Romee Strijd με Eman Alajlan

Splash/ Ideal Image

Η Χάιντι Κλουμ με Saiid Kobeisy Couture

AP Image

Η Λίλι Γκλαντστόουν με Gucci

AP Image

Η Εύα Γκριν με Armani Privé Couture

AP Images

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ με custom Saint Laurent

AP Images

Η Ζιλιέτ Μπινός με Dior

Back to top button
Close
Close