Idees Sports

Οι εξαιρετικοί-ταλαντούχοι κολυμβητές του Συλλόγου Delfis Swimming Academy

Ο Σύλλογός “ ΔΕΛΦΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ” ιδρύθηκε το 2017. Καλλιεργεί το άθλημα της κολύμβησης καθώς και όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Πρόκειται για ένα σύλλογο που  προσφέρει σε κάθε νέο αθλητή τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, όποιο κι αν είναι αυτό, σε όλα τα επίπεδα του αθλήματος της κολύμβησης.

 ”Aπό την φωτογράφηση της νέας στολής του Συλλόγου Delfis Swimming Academy, k.Μούσιου Νικολέτα και Αναστασία Μπλαντή μαζί με τα ”μικρά δελφίνια ”
Το κολύμπι αποφέρει, εξαιρετική φυσική κατάσταση με σχεδόν μηδαμινό κίνδυνο τραυματισμού, ευεξία και εκπαιδευτικό πλούτο, η κολύμβηση είναι μακράν η καλύτερη φυσική άσκηση για το παιδί.
Τα Οφέλη της Κολύμβησης για τον Οργανισμό του Παιδιού
Βελτιωμένη Καρδιοαναπνευστική Λειτουργία.
Ενίσχυση της Σκελετικής Δομής.
Ενίσχυση του Μυϊκού Συστήματος. Αυξάνεται η Άμυνα του Οργανισμού των Παιδιών.
Τα διανοητικά και ψυχικά οφέλη της τακτικής κολύμβησης, ιδιαίτερα για τα παιδιά, που ακόμη διαμορφώνουν τους βασικούς πυλώνες της προσωπικότητάς τους, είναι εξίσου σημαντικά με τα σωματικά. Τα βοηθά να διαχειρίζονται το στρες, να είναι τακτικά και να έχουν πρόγραμμα στη ζωή τους, να διαχειρίζονται σοφά τον χρόνο τους, να καλλιεργούν αυτοπεποίθηση και αντίληψη του κινδύνου, καθώς και να εστιάζουν ευκολότερα την προσοχή τους σε ό,τι κάνουν.
Η κολύμβηση ωφελεί σημαντικά το παιδί και στην προσπάθειά του να κοινωνικοποιηθεί: του δίνει την αίσθηση πως εντάσσεται σε ένα προνομιακό σύνολο ατόμων, του δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσει νέες φιλίες, να μάθει να αγωνίζεται δίχως να φοβάται την ήττα και μαθαίνοντας να σέβεται τον αντίπαλο και τη διαφορετικότητά του, καθώς και να γνωρίζει πώς να επιβιώσει στο νερό.
Τι παραπάνω να ζητήσει ένας γονέας από μια αθλητική δραστηριότητα; Προτρέποντας το παιδί σας να βάλει την κολύμβηση στο τακτικό του πρόγραμμα, του χαρίζετε ένα από τα πολυτιμότερα εφόδια ευεξίας για όλη του τη ζωή.

Back to top button
Close
Close