FaceLook

Ξύπνησαν μνήμες- Επιστροφή στις καρεκλιές και στις ροκιές , της τότε δεκαετίας

Δεν είναι λίγες φορές που εμείς οι «παλιοί» αναπολούμε τις εποχές που η πόλη των Τρικάλων με τα νυχτερινά μαγαζιά  πάρταρε. Αυτές που τα club μεσουρανούσαν και οι ουρές έξω από αυτά ήταν τεράστιες και η «πόρτα» για να μπεις σκληρή. Έφυγαν όμως αυτές οι μέρες, ανεπιστρεπτί. Τα club έφυγαν από την «μόδα» και η πόλη σαν να ησύχασε λίγο, δυστυχώς.

Και όμως καμιά φορά κάποια πρόσωπα είναι αυτά που ακόμα και τώρα για εκείνες τις γενιές κρατούσαν τα σκήπτρα της διασκέδασης .Όπως οι δυο κύριοι της φωτογραφίας Γιάννης Κοτοπούλης και Χρήστος Νημάς .

Για τον πρώτο αποτελεί την πιο cult φυσιογνωμία της πόλης καθώς εξακολουθεί να παραμένει  ως μέρος της βραδινής διασκέδασης παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες στο central ενώ για τον δεύτερο πλέον βρίσκεται στην Κώ και η γενέτειρά του αποτελεί ένα γλήγορο πέρασμα για μινι διακοπές συνομιλώντας με γνωστούς και φίλους …Πριν από κάμποσες δεκαετίες, πάντως το δίδυμο,  έπαιζε μουσική disco και rock με το βινίλιο να δονεί την ατμόσφαιρα σε κάποιο μπαράκι της πόλης η σε ντισκοτέκ ….

Advertisement

Διαβάστε επίσης...

Back to top button