Γάμος - Βάπτιση

Νύφη στα πρόθυρα πανικού – «Η μητέρα μου προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο μου»

Η γυναίκα έγραψε στην στήλη συμβουλών της εφημερίδας The Sun ότι όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου της βλέπει πώς η μητέρα της δεν είναι περήφανη για εκείνη. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, προσπαθεί συνεχώς να καταστρέψει την μεγάλη μέρα μου. Είμαι 29 ετών και ο αρραβωνιαστικός μου είναι 30. Δεν θέλουμε έναν τεράστιο γάμο, οπότε περιορίσαμε τη λίστα των καλεσμένων σε 80 άτομα στο ληξιαρχείο και σε ένα εστιατόριο της πόλης», ανέφερε η νύφη.

Όπως εξήγησε η μητέρα της από την αρχή δείχνει απρόθυμη να συμμετέχει στις προετοιμασίες του γάμου. «Αν έπρεπε να επιλέξω μια λέξη για να περιγράψω τη στάση της μητέρας μου, αυτή θα ήταν “απρόθυμη”. Κάνει μεγάλη επίδειξη ότι είναι εντελώς αδιάφορη. Αν προσπαθήσω να την εμπλέξω με τα λουλούδια, τις προσκλήσεις, το μενού, όλα τα αντιμετωπίζει με απάθεια», σημείωσε η 29χρονη.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν πήγε ούτε στην πρόβα του νυφικού της. «Όταν διάλεξα το νυφικό μου με πλήγωσε πραγματικά. Την κάλεσα στο πρώτο ραντεβού για την πρόβα μαζί με τις παράνυμφους μου αλλά δεν εμφανίστηκε. Της τηλεφώνησα από το κατάστημα, φορούσα το νυφικό μου και η απάντηση της ήταν: “Ο μπαμπάς δεν είναι καλά, δεν μπορώ να έρθω”», είπε η 29χρονη.

«Λέει ότι αισθάνεται παραμελημένη»

Τελικά αποδείχτηκε ότι ο πατέρας της είχε απλά ένα κρυολόγημα. «Αργότερα, μου είπε ότι δεν έπρεπε να είχα καλέσει τις άλλες. Ισχυρίζεται ότι δεν ξέρει τίποτα για το γάμο μου, παρόλο που την κρατούσα ενήμερη καθ’ όλη τη διάρκεια. Λέει ότι αισθάνεται παραμελημένη», σημείωσε η νύφη.

Η μητέρα της δεν της έχει μιλήσει εδώ και δύο εβδομάδες. «Είναι ένα άγχος που δεν χρειάζομαι. Θέλω να συμπεριλάβω τη μητέρα μου (σ.σ. στα σχέδια του γάμου). Μήπως εκείνη παραφέρεται ή κάνω λάθος;» αναρωτήθηκε η 29χρονη.

Η υπεύθυνη της στήλης της εξήγησε ότι οι γάμοι συχνά φέρνουν στην επιφάνεια οικογενειακές εντάσεις. Ωστόσο φαίνεται ότι η μητέρα της πραγματικά είναι δυσαρεστημένη που δεν έχει κεντρικό ρόλο στα σχέδια του γάμου. «Προσπαθεί να κάνει τα πάντα να αφορούν την ίδια, αλλά αυτή είναι η ημέρα του γάμου σας και πρέπει να έχετε την ημέρα που θέλετε. Τα σχόλιά της για τα σχέδιά σας πονάνε, αλλά ό,τι κι αν κάνετε, είναι απίθανο να αλλάξει», ανέφερε η υπεύθυνη.

«Μπορείτε να αλλάξετε μόνο τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε. Δείτε τη συμπεριφορά της ως κάτι που αφορά λιγότερο εσάς και περισσότερο εκείνη», κατέληξε η υπεύθυνη της στήλης.

Back to top button
Close
Close