Τρίκαλα

Νίκος Σακκάς: Επιβάλλεται να μπει ο Μιχαλάκης στο ψηφοδέλτιο, είναι το δυνατό χαρτί της περιοχής μας

Η ΝΔ επιβάλλεται να κάνει ‘παιδομάζωμα’ ώστε να φέρει υψηλά ποσοστά, ανέφερε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Νίκος Σακκάς: 

« Η ΝΔ επιβάλλεται να βάλει στο ψηφοδέλτιο της ισχυρά χαρτιά. Κατά τη δική μου γνώμη, που έχω δει το έργο από μέσα, πρέπει να γίνει το λεγόμενο…παιδομάζωμα. Δηλαδή, να δει σε κάθε Νομό ποιος είναι ο πιο δυνατός και να μπει στα ψηφοδέλτια ώστε να φέρει όσο δυνατόν υψηλότερα ποσοστά στο κόμμα. Και είμαι βέβαιος πως το κόμμα ξέρει ποιος τραβάει σε κάθε περιοχή.

Είχα πει ξανά, αν μπει ο Μιχαλάκης κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Έτσι λοιπόν, επιβάλλεται να μπει μέσα ο Μιχαλάκης που είναι το δυνατό χαρτί της περιοχής μας.

Άνθρωποι σαν το Χρήστο Μιχαλάκη, ή σαν το Δημήτρη Παπαστεργίου, έχουν μεγάλη δυναμική γιατι έχουν δώσει διαπιστευτήρια στο Νομό. Ξεκίνησαν από χαμηλά, ζήτησαν σταυρό, και φτάσανε στα αξιώματα που έχουν.

Ξαναλέω ότι θεωρώ επιβεβλημένο να μπει στο ψηφοδέλτιο ο Μιχαλάκης. Ο οποίος ίσως και να είναι η απάντηση σε αυτά που λένε για οικογενειοκρατία στο κόμμα μας.

Στα Τρίκαλα είμαστε μια κλειστή κοινωνία, ξέρουμε και ποιοι κυκλοφορούν με έπαρση και με τα…πούρα και τους παρατρεχάμενους, και ξέρουμε και ποιοι είναι αυτοί που κάθονται με το λαό.»

Lanaras
Back to top button
Close
Close