Idees Sports

Νέα σελίδα για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Τρικάλων

Με την συμπλήρωση 10 χρόνων ίδρυσης της γυναικείας ομάδας των Τρικάλων υπάρχει ανάρτηση που αναφέρει ότι σύντομα ο σύλλογος περνά σε μια νέα εποχή! Αναλυτικά!

Ο σύλλογός μας κλείνει φέτος 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Ήταν Ιούλιος του 2011 όταν μια ομάδα γονέων που τα κορίτσια τους έπαιζαν ποδόσφαιρο, είτε σε άλλες ομάδες είτε σε ακαδημιες αγοριών,ίδρυσαν τον ΑΟ Τρίκαλα 2011.Η συνέχεια γνωστή.
Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αναγνωρισμένη απ´ ολους δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών.Σε αυτή την πορεία δεν ήμασταν μόνοι μας.
Είχαμε τη στήριξη από τους Τρικαλινούς φιλάθλους,τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους μικρομεσαίους Τρικαλινους επιχειρηματίες,  τα τοπικά ΜΜΕ, τον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, τους εκπροσώπους του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αλλαγές που συντελούνται στο ποδόσφαιρο γυναικών είναι ραγδαίες.
Η ΟΥΕΦΑ δίνει σημαντικά κίνητρα για την ανάπτυξή του και αναβαθμίζει τις διοργανώσεις της.Στην Ελλάδα οι μεγάλοι σύλλογοι του κέντρου ιδρύουν τμήματα γυναικών και αναμένεται να αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω αποφασίσαμε ότι είναι αναγκαία η αλλαγή σελίδας προκειμένου ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές και οργανωτικές απαιτήσεις, να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και ταυτόχρονα να ενισχύσει την καλλιέργεια του αθλήματος στις παιδικές ηλικίες.
Γιορτάζουμε τα δέκατά μας γενέθλια και περνάμε σε μια νέα εποχή.
Μείνετε συντονισμένοι…

Back to top button
Close
Close