Τρίκαλα

Μια μικρή αποικία Τρικαλινών έχει κτίσει σπίτι στα Μεσάγγαλα

Εδώ και μερικά χρόνια, ο νομός Λάρισας έχει την τιμητική του για όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να δημιουργήσουν την δικιά τους παραθεριστική κατοικία. Μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά από τα Τρίκαλα , τα Μεσάγγαλα ενδείκνυται για οικογενειακές και χαλαρές διακοπές, μακριά από τους ήχους και την φασαρίας της πόλης. Βρίσκονται σε απόσταση μόλις λίγων χιλιομέτρων από τον Πλαταμώνα και τους Νέους Πόρους και θεωρούνται από τις ανερχόμενες περιοχές. Ήδη έχουν ξεκινήσει πολλά έργα, πεζοδρομήσεις και ασφαλτοστρώσεις, ενώ στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι να αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τον οικισμό.

Τα πολύ φθηνά οικόπεδα που πωλούνται μόλις 50 και 100 μέτρα από την θάλασσα αποτελούν κορυφαία επιλογή, καθώς το κόστος είναι πολύ χαμηλό. Ενδεικτικά, ένα οικόπεδο 250 μέτρων, μόλις 200 μέτρα από την αμμουδιά, κοστίζει 15.000 ευρώ, ενώ παρόμοιο οικόπεδο μόλις 50 μέτρα από την θάλασσα κοστίζει 20.000 ευρώ. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, πως πριν από λίγες ημέρες, μισό στρέμμα ακριβώς επάνω στον δρόμο της παραλίας πουλήθηκε 30.000 ευρώ!

Μπορεί η περιοχή να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας σε σχέση με την Λεπτοκαρυά και το Λιτόχωρο, ωστόσο η καλή παραλία αποζημιώνει, όσους θέλουν να επενδύσουν σε παραθαλάσσια οικόπεδα. Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή η περιοχή δεν ανήκει ακόμη σε σχέδιο πόλης, οι περισσότεροι τοποθετούν τροχόσπιτα και έτοιμα από προκάτ και πάνελ σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaidees πάνω από 30  οικογένειες από τα Τρίκαλα έχουν δημιουργήσει μια μικρή αποικία στα Μεσάγγαλα.
Το χωριό που ανήκει διοικητικά στο δήμο Τεμπών έχει τουριστικά μαγαζιά, διαθέτει εστιατόρια-fast food, Super Marker και μανάβικα, ακόμα και Αγροτικό Ιατρείο για τα επείγοντα περιστατικά. Τα Μεσάγγαλα απέχουν περίπου 30 λεπτά από την Λάρισα

   

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close
Close