ΕπιχειρείνΤοπικά

Μια μίνι έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων στα Τρίκαλα

 

Με μια μίνι έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων στην κεντρική πλατεία Τρικάλων Ηρώων Πολυτεχνείου, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020.
Εταιρείες – αντιπρόσωποι ηλεκτρικών οχημάτων (ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα κ.α.) το Σάββατο και την Κυριακή 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020 βρίσκονται πάνω στην κεντρική πλατεία, εκθέτοντας τη νέα τάση στην κίνηση στην πόλη.


Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων είναι διαθέσιμοι, από 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα (αλλά και αργότερα, καθώς η προσέλευση είναι αρκετά μεγάλη), να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα όσα αφορούν στην ηλεκτροκίνηση.
Ο Δήμος Τρικκαίων, εξάλλου, αποτυπώνει με αυτή του την πρωτοβουλία, πλήρως το φετινό σύνθημα τη Εβδομάδας, για «πράσινη κίνηση με μηδενικού ρύπους».
Οι εταιρείες που συνεργάζονται είναι οι Γκοργκόλης ΑΕ, Ηλεκτροκίνηση Τρικάλων Ηρώ Μανθέλα, Ηλεκτροκίνηση Μπακώσης, Καραθανάσης ΑΕ, Νούλας ΜΟΤΟ, Πλακώνας Κέντρο Δικύκλου.

Με test drive υποδέχτηκαν το τρικαλινό κοινό στο Περίπτερο της Ηλεκτροκίνηση Μπακώσης, για να γνωρίσουν όλοι τα νέα μοντέλα της εταιρίας. Με δυο εκθέσεις στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα τα καταστήματα Μπακώσης είναι έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε ανάγκη από την εξάτμιση ως το νέο σας ηλεκτροκίνητο μηχανάκι.

Back to top button
Close