Τρίκαλα

Με τους νέους ο Σκρέκας στο πλευρό του Μητσοτάκη

Ενθουσιώδης ήταν η ανταπόκριση των Λαρισινών πολιτών στα όσα παρουσίασε ο Τρικαλινός Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, κατά την ανάπτυξη από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη του Αναπτυξιακού Σχεδίου της Κυβέρνησης για την περιφέρεια Θεσσαλίας, το οποίο  θα υλοποιηθεί τη δεύτερη τετραετία της Νέας Δημοκρατίας.
Νέες και νέοι, αγρότες, επιχειρηματίες κι εργαζόμενοι άκουσαν τον Τρικαλινό Υπουργό να εξηγεί πώς στήριξε με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα, την κοινωνική συνοχή και τα πιο ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας, απέναντι στην πρωτοφανή ενεργειακή κρίση που έπληξε όλη την Ευρώπη.
Με ενθουσιασμό και πίστη για τη νέα νίκη, όσες και όσοι βρέθηκαν στην κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού, εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους προς τον Τρικαλινό Υπουργό Κώστα Σκρέκα ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει νικήτρια και αυτοδύναμη από τις κάλπες που θα στηθούν στο προσεχές διάστημα και θα συνεχίσει τη φιλολαϊκή πολιτική της ώστε να αυξηθούν τα εισοδήματα των πολιτών.
Ο κ. Σκρέκας τους εξήγησε ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας έχει διαθέσει ως τώρα περίπου 900 εκατομμύρια ευρώ για την περιφέρεια της Θεσσαλίας και «τρέχει» πάνω από 100 έργα που θα ανεβάσουν σημαντικά το βιοτικό επίπεδο της περιοχής.

Back to top button
Close
Close