FaceLookΤρίκαλα

Με Σκρέκα και η τρίτη γενιά της Γαλακτοβιομηχανίας La Farm

Όταν μιλάμε για μια από τις κορυφαίες   ελληνικές  Γαλακτοβιομηχανίες  και  μάλιστα με εντυπωσιακούς τζίρους εξαγωγών όπου λίγο πολύ θα ξεπεράσει και τα 100 εκ  οποιαδήποτε αλλαγή στην LA FARM  προκαλεί έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις. Πολύ δε περισσότερο, εάν αυτή η αλλαγή αφορά δομικές αλλαγές στο εσωτερικό της  και προετοιμασία για την επόμενη μέρα η οποία έχει  ανατέλλει με αλλαγές.

H νέα γενιά παίρνει τα ηνία υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Πλεξίδα , ο οποίος δίνει όλο και περισσότερο χώρο στις κόρες του Έλενα και Νάνσυ Πλεξίδα . Μάλιστα τα τελευταία χρόνια, η οικονομολόγος Έlενα Πλεξίδα ,  αναλαμβάνει όλο και περισσότερες αρμοδιότητες στην επιχείρηση και στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει τον δικό της διοικητικό κύκλο. O Βαγγέλης Πλεξίδας απόλυτα ενήμερος έκανε δήλωση  στην οποία ανέφερε τα όνομα της Έλενας και Νάνσυ,  στέλνοντας ποικίλα μηνύματα για το αύριο της εταιρίας .

Tα κοινά σημεία που έχουν  με τον πατέρα τους, όπως επισημαίνουν άνθρωποι του επιχειρηματικού  τους κύκλου, είναι η διορατικότητα και το πείσμα. Κάτι ανάλογο φαίνεται να είδαμε και στην περασμένη γιορτής της Γαλακτοβιομηχανίας στην ετήσια κοπή της πίτας καθώς οι δυο κόρες του Βαγγέλη είχαν έναν ενεργό πρωτεύοντα ρόλο, ο οποίος φαίνεται να υπέπεσε και στην αντίληψη του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα ο οποίος πέρα από τα διαδικαστικά συνομίλησε για αρκετή ώρα με τις δυο κυρίες.

Advertisement

H ανάγκη να παίρνουν  αποφάσεις κάτω από μεγάλη πίεση αλλά και η πολυσχιδής δραστηριότητά τους   σε δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνταν να δουλέψουν τόσο από τις επιπτώσεις της πανδημίας όσο και το διοικητικό πλαίσιο με τις πρόσφατες αλλαγές  τις έκανε ,να  σφυρηλατήσουν  έναν δυνατό χαρακτήρα.

 

 

Διαβάστε επίσης...

Back to top button