Τρίκαλα

Με λαμπρότητα τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου

Με μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου, του οποίου το ιερό όνομα φέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο εορτάζων Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος, ενώ συμπροσευχήθηκαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ιλιού, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε στο τέλος όλους τους αρχιερείς και τους πιστούς για την παρουσία τους, και τόνισε για άλλη μια φορά ότι νιώθει ευλογημένος που ο Θεός τον έστειλε στη Μητρόπολή μας. Αισθάνεται, όπως είπε, την ανάγκη να ευχαριστήσει έναν έναν όλους τους Καλαμπακιώτες που τον αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που ήρθε στην πόλη μας και για τέσσερα ολόκληρα χρόνια τον στηρίζουν. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους ιερείς της Μητροπόλεως που είναι πάντα δίπλα του.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε ευχές από τους πιστούς, ενώ μοίραζε το αντίδωρο.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας χρόνια πολλά και ευλογημένα.

Back to top button
Close
Close