Τρίκαλα

Με επιτυχία το Πανελλήνιο Συνέδριο Ραδιοταξί στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  Συνέδριο Ραδιοταξί που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων το πρωί του Σαββάτου .

Το συνέδριο ήταν μια πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί Τρικάλων  και διοργανώθηκε στο πλαίσιο της αναβάθμισης των δικτύων Ραδιοταξί με τη δημιουργία ενός κοινού αριθμού κλήσης για ταξί σε όλη την Ελλάδα, του πενταψήφιου αριθμού 18300, το οποίο εχει ως σκοπό  την  μείωση του λειτουργικού κόστους για τους επαγγελματίες αλλά και για να ακουστούν απόψεις, προτάσεις και λύσεις οι οποίες θα αναβαθμίσουν τον κλάδο, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού My Taxi κ. Πιπερίδης, καλωσόρισε τους παρευρεθέντες οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Οικοδεσπότες ο Βασίλης Μπασιούρας (πρόεδρος) και Δημήτρης Τσάτσος (αντιπρόεδρος) των ραδιοταξί στα Τρίκαλα  μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου Ταξί Ν. Τρικάλων Γιώργο Τσίγκα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο εντεταλμένος σύμβουλος της Π.Ε. Ντίνος Μπάρδας ,ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ,ο υποδιοικητής τροχαίας Σπύρος Μαλλικόπουλος ο πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών του επιμελητηρίου Τρικάλων Θόδωρος Ευθυμίου κλάδος όπου ανήκουν οι επαγγελματίες και ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Χρήστος Ζαραμπούκας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το «παρών» έδωσαν επίσης στελέχη ραδιοδικτύων από όλη τη χώρα μεταξύ άλλων από τα ραδιοδίκτυα Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Κομοτηνής, Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Κοζάνης, Βόλου, Αθηνών, Κατερίνης, Χαλκίδας, Θήβας, Πάτρας, Κορίνθου, Καλαμάτας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου,

Οι επαγγελματίες αποκόμισαν σημαντικά οφέλη και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο Συνέδριο.

Back to top button
Close
Close