Lifestyle news

Με αρχαιοελληνικό στυλ η Μπέττυ στην Επίδαυρο

Πρεμιέρα εκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου, η παράσταση «Μήδεια» στο αρχαίο θέατρο Επιδαύρου. Για πρώτη φορά το έργο – σταθμός της νεοελληνικής δραματουργίας ανεβαίνει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Καλαβριανού. Γραμμένη το 1993 σε δεκαπεντασύλλαβο, η Μήδεια του Μέντη Μποσταντζόγλου ή Μποστ είναι μια εκρηκτική κωμωδία για τη σύγχρονη πραγματικότητά μας. Η Μήδεια, η Αντιγόνη, ένας ψαράς, ο Ιάσονας, μια καλόγρια και ένας αλλόκοτος Χορός συναντιούνται αναπάντεχα για «να επικρίνουν τους επικριτάς, να προβληματίσουν τους κριτάς και να ελευθερώσουν τους θεατάς».

Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και εκπρόσωποι του καλλιτέχνικού κλάδου, όπως η Σμαράγδα Καρύδη και ο Πάνος Βλάχος, αλλά και του πολιτικού, όπως ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Το ζευγάρι που κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις είχε παρακολουθήσει πρόσφατα θεατρική παράσταση στο Ηρώδειο και φωτογραφήθηκε με τον πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, Αιμίλιο Χειλάκη.

Με άνετο και casual στυλ, που ταιριάζει άψογα τόσο στην εποχή όσο και στους χώρους των παραστάσεων, είναι πάντα χαμογελαστοί και ευδιάθετοι. Μάλιστα, η Περιστέρα Μπαζιάνα για την εμφάνισή της στην Επίδαυρο, επέλεξε ένα άκρως κομψό και καλοκαιρινό φόρεμα τόσο σε σχέδιο όσο και σε χρώμα.

Συγκεκριμένα συνδύασε το μακρύ, λευκό φορεμά της με flat σανδάλια και λευκή εσάρπα, ενώ προτίμησε να μην φορέσει έντονα αξεσουάρ και χτένισε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό σινιόν, ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το αρχαιοελληνικό στυλ της.

Protothema.gr

Δείτε φωτογραφίες από την Επίδαυρο:

NDP
NDP

Back to top button
Close
Close