Lifestyle news

Μέγκαν Μαρκλ: Υπέγραψε συμφωνία με γνωστό πρακτορείο ταλέντων

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το διάσημο πρακτορείο «William Morris Endeavor (WME)» έκανε γνωστό ότι έδωσε τα χέρια με την Μέγκαν Μαρκλ.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της Δούκισσας του Σάσεξ, ανέφερε σε tweet του: «Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ότι το WME εκπροσωπεί πλέον τη Μέγκαν, τη Δούκισσα του Σάσεξ, σε όλους τους τομείς».

 

Επίσης, στην ανακοίνωσή του σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η εταιρεία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών της εγχειρημάτων σε πολλές πτυχές του πρακτορείου και του ευρύτερου οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένων των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, συνεργασιών με εμπορικά σήματα και άλλων».

Σύμφωνα με το Variety, η ομάδα της στη WME θα περιλαμβάνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Endeavor, Ari Emanuel, τον ατζέντη Brad Slater και την επί σειρά ετών εκπρόσωπο της Σερένα Ουίλιαμς, Jill Smoller.

Επίσης, το πρακτορείο θα εκπροσωπεί και την εταιρεία «Archewell» που η Μαρκλ δημιούργησε το 2020 μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι. Την ίδια χρονιά, το διάσημο ζευγάρι υπέγραψε και πολυετή συμφωνία με το Netflix για παραγωγή νέου περιεχομένου.

«Η υποκριτική δεν θα είναι ένας τομέας εστίασης για την Μέγκαν, η οποία παραιτήθηκε το 2019, μετά από επτά χρόνια από την τηλεοπτική σειρά Suits», σημειώνεται στο ίδιο άρθρο.

Όταν έλεγε ότι δεν θα επιστρέψει στο χώρο του θεάματος

Τρία χρόνια πριν, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι απαρνήθηκαν τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ, αναστατώνοντας το Παλάτι.

Τώρα, η Δούκισσας του Σάσεξ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και ταινίες, φαίνεται πως επιστρέφει στη βιομηχανία του θεάματος.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο Variety το 2022, έλεγε ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει στην υποκριτική στο εγγύς μέλλον.

«Τελείωσα. Υποθέτω ότι ποτέ μην λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω», είχε πει η Μαρκλ.

Παράλληλα, είχε δείξει ότι ενδιαφέρεται να διπλασιάσει τις παραγωγές που αναλαμβάνει η εταιρεία «Archewell», η οποία από τη σύστασή έχει δημιουργήσει δύο ντοκιμαντέρ. Το ένα είναι το «Harry & Meghan» του Netflix.

Back to top button
Close
Close