Lifestyle news

Μάγεψε η Αναστασία Πατέρα

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον λαμπερό γάμο της χρονιάς ανάμεσα στον νεαρό εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά και την αγαπημένη του Ιφιγένεια Πρωτονοτάριου ήταν η ξαδέλφη του γαμπρού Αναστασία Πατέρα.

Το glam look της Αναστασίας Πατέρα: Τα διαμαντένια κοσμήματα που συνδύασε με το μάξι δαντελένιο φόρεμά της

Η μελαχρινή καλλονή κόρη του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Στη νέα φωτογραφία από τον γάμο είδαμε την Αναστασία Πατέρα μαζί με τη σύντροφο του Κωνσταντίνου Αργυρού, την Αλεξάνδρα Νίκα η οποία ήταν κουμπάρα του ζευγαριού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αναστασία Πατέρα, φόρεσε ένα φόρεμα της εκλιπούσας θείας της για να τιμήσει τη μνήμη της. Συνδύασε το μάξι φόρεμα με εντυπωσιακά κοσμήματα με περιδέραιο, σκουλαρίκια και μπρασελέ με διαμάντια.

αναστασια πατερα

Όσο για την Αλεξάνδρα Νίκα φόρεσε μια δημιουργία Celia Kritharioti.

νικα

Την ώρα του μυστηρίου φόρεσε πάνω από το φόρεμα μια πασμίνα στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα.

νικα

Η κόρη του Νίκου Πατέρα, Αναστασία είναι μια μελαχρινή πανέμορφη κοπέλα με αναλογίες μοντέλου και την έχουμε δει σπάνια δημοσίως.

Νικόλας Πατέρας
Νικόλας Πατέρας

Ο Νικόλας Πατέρας είναι Έλληνας πλοιοκτήτης και πρώην πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού (2008-2010). Κατάγεται από τις Οινούσσες της Χίου και γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Αυγούστου του 1963. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου. Ο πατέρας του, Διαμαντής, ένας από τους μεγάλους ευεργέτες της χώρας με πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο, διετέλεσε για χρόνια παράγοντας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Ο Νικόλας, το 1992, έχοντας προηγουμένως εργαστεί μαζί με τον πατέρα του, Διαμαντή, και το θείο του, Ιωάννη, ίδρυσε τη δική του ναυτιλιακή εταιρεία καταφέρνοντας να διαχειριστεί στόλο έως και 50 πλοίων. Εξήλθε του κλάδου, αποκομίζοντας μυθική ρευστότητα σε ένα από τα υψηλά σημεία του ναυτιλιακού κύκλου.

Εχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Διαμαντή και την Αναστασία.

Αναστασία Πατέρα

Η Αναστασία είναι μια εντυπωσιακή νεαρή που έχει κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις με τους γονείς της.

Αναστασία Πατέρα
Αναστασία Πατέρα

Στον ίδιο γάμο ήταν καλεσμένος και ο Στέφανος Κασελάκης όπου πήγε με τον Τάιλερ Μάκμπεθ.

κασελακης

Και οι δύο φόρεσαν σμόκιν.

κασελακης
ΤΑΪΛΕΡ ΜΑΚΜΠΕΘ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to top button
Close
Close