Idees Sports

«Μάγεψαν» το Μέτσοβο οι βετεράνοι του Euro 2004

 Στο Μέτσοβο βρέθηκαν για μία ακόμη χρονιά αρκετά μέλη της Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004 με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την πολιούχο και προστάτιδα Μετσόβου Αγία Παρασκευή.

Το απόγευμα της Κυριακής, την αναμέτρηση παρακολούθησαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς, η βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. Μ. Κεφάλα, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ιωαννίνων Κ. Σιαράβας, ο Δήμαρχος Μετσόβου Κων/νος  Τζαφέας, ο Αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚΙ-Περιφερειακός Σύμβουλος Χάρης Λαζάνης, η ταμίας του ΠΕΑΚΙ Ελπινίκη Μπάρκα και πλήθος κόσμου.
Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Καφές και Χαριστέας προσέφεραν θέαμα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να πάρουν ένα αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους.
Για την ιστορία, οι Legends 2004 επικράτησαν με 7-3 των Παλαιμάχων Μετσόβου.
Διαιτησία: Θάνος(Πασχάλης- Γούκος)
Παλαίμαχοι Μετσόβου (Γιώργος Μέτσιος): Τίκος, Ζάμπος, Χήτας, Γκαλιμάνας, Τόλιας, Γιαννάκης, Μπλέτσος, Γιαμάνης, Σίμος, Βακουφτσής, Καραγκούνης, Κιούρας, Νάκας, Σεκαράς, Βασιλείου, Γοδέβενος.
Legends 2004 (Δημήτρης Ζέκκας): Καφές, Ορφανίδης Σ., Κυριακίδης, Φιδάνης, Νικοπολίδης, Αμανατίδης, Φουργατσιώτης, Κανακούδης, Χαριστέας, Καραγκούνης, Ζαγοράκης, Παπακώστας, Χατζηστεργίου, Ορφανίδης Ε., Ηλιάδης, Ζερτιλίδης.
Δηλώσεις
Σπουδαίο χαρακτήρισε το γεγονός της παρουσίας της Εθνικής 2004 στο Μέτσοβο ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, μιας και πλέον έχει γίνει θεσμός.
Ο προπονητής παλαιμάχων Μετσόβου Γ. Μέτσιος αφού στάθηκε και στη βοήθεια από Περιφέρεια Ηπείρου και Δήμο Μετσόβου, υπενθύμισε και τις εθιμικές εκδηλώσεις από τον Χορευτικό Όμιλο Μετσόβου που γίνονται μετά τη Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής.
Τη χαρά του που βρέθηκαν στο Μέτσοβο εξέφρασε ο Γιαννιώτης προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γ. Σίμος, ενώ ο Γ. Καραγκούνης στάθηκε στην άψογη φιλοξενία.
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΑΣ

Back to top button
Close
Close