Γάμος - Βάπτιση

Λαμπερός γάμος στο Βόλο με κουμπάρο τον Μπέο

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόλου Αργύρης Κοπάνας, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, την Παναγιώτα Κωνσταντίνου, καρδιολόγο στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο στον Όμιλο – Ακτή ΝΟΒ από τον δημοτικό σύμβουλο και βιομήχανο Κώστα Λούλη, σε κύκλο μεταξύ συγγενών, στενών φίλων και συνεργατών.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, η Υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές Χρήστος Μπουκώρος, Θανάσης Λιούπης, Κώστας Μαραβέγιας, η Αντιπεριφερειάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, Νίκος Αθανασάκης, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στατηγόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Μηλεών Απόστολος Αρέθας, ο Αντιδήμαρχος Χολαργού Μιμή Ρουφογάλη, καθώς και γιατροί της ΜΕΘ συνάδελφοι της νύφης.

Ευχές και δώρα στο ζευγάρι απέστειλαν ο Δήμαρχος Τρικάλων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου

Κουμπάροι ήταν ο Αχιλλέας Μπάρλας και Μυρσίνη Παπαγεωργίου Μόρφη.

Χαιρετισμό για ευχές απηύθυνε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που δεν έκρυβε την χαρά του για το ευτυχές γεγονός.

Τοπ ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Όπως δήλωσε ο κ. Κοπάνας “Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί αυτή την τόσο ξεχωριστή και ευτυχισμένη στιγμή την μοιραζόμαστε μαζί σας. Μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν, με τους γονείς μας, με τα αδέρφια μας, με τα ανίψια μας, με τους συγγενείς μας, με τους καλούς μας φίλους. Ευχαριστούμε τον κ. Λούλη για την τιμή που μας έκανε. Είναι κορυφαίος επιχειρηματίας, συνάδελφος στην τοπική αυτοδιοίκηση, μα πάνω από όλα άνθρωπος με Α κεφαλαίο”.
Το ζευγάρι ευχαρίστησε και τον Δήμαρχο Βόλου για τις ευχές του και την έκπληξη που όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος “μας έκανε και ματαίωσε προγραμματισμένο ταξίδι στην Αθήνα για να βρίσκεται μαζί μας. Παλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη!”.

e-thessalia.gr

Back to top button
Close
Close