Ειδήσεις

Κ. Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ στο Μαξίμου

Με τους νεοεκλεγέντες ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός – δύο ημέρες μετά την εκλογή τους – τους συνεχάρη και παρουσίασε τις προτεραιότητες της κυβέρνησης στα ευρωπαϊκά ζητήματα ενόψει της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου.

Ταυτόχρονα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, συζητήθηκαν και ζητήματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας.

Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Λιάκος Γιώργος

Η συμμετοχή

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γιώργος Αυτιάς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Δημήτρης Τσιόδρας, ενώ μέσω τηλεδιάσκεψης έλαβαν μέρος ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Φρέντης Μπελέρης. Επίσης συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας ‘Ακης Σκέρτσος, η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της ΝΔ, Τάσος Χατζηβασιλείου.

Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Λιάκος Γιώργος
Πηγή φωτ: ΙΝΤΙΜΕ, Λιάκος Γιώργος

«Προ των πυλών» ανασχηματισμός

Επιπλέον, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι ένας «μίνι» ανασχηματισμός καθότι το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στην κάλπη διαβάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου και ένα μπαράζ συσκέψεων είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να αποφασιστούν οι κινήσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα.

Η συζήτηση για τον ανασχηματισμό έχει πάρει φωτιά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απογευματινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου θα δώσει σαφέστερη εικόνα των επόμενων κινήσεων του.

Back to top button
Close
Close