Τρίκαλα

Κώστας Σκρέκας : Αν δεν είμαι πολιτικός στα Τρίκαλα, θα πάψω να ασχολούμαι με την πολιτική!

Δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει πολιτικά το Νομό Τρικάλων, δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Υπουργός Ενέργειας και βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας :

« Η αγωνία μας είναι στο να βρούμε λύση στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Από κει και πέρα, θα αφήσουμε το λαό να κρίνει τον τρόπο με τον οποίο η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είναι ξεκάθαρο ότι οι εκλογές θα γίνουν προς το τέλος της τετραετίας.

Όσο για μένα, δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψω τον τόπο μου. Αν δεν είμαι πολιτικός στα Τρίκαλα, θα πάψω να ασχολούμαι με την πολιτική. Διότι,  για όσους ενδιαφερόμαστε για την πολιτική, είναι ένας τρόπος να αφήσεις κάτι στον τόπο σου, και να προσπαθείς για το καλό των συμπολιτών σου. Όσο αυτοί εκτιμούν ότι αυτό πρέπει να κάνεις, σε επιλέγουν, σε ψηφίζουν, και σε στέλνουν να τους εκπροσωπήσεις στο ναό της Δημοκρατίας, τη Βουλή των Ελλήνων. Όσο λοιπόν, οι συμπολίτες μου με εμπιστεύονται εγώ θα προσπαθώ να δίνω λύσεις στα προβλήματα τους. Θεωρώ ότι έχω ακόμα πολλά να προσφέρω, αλλά από κει και πέρα οι πολίτες είναι αυτοί που θα με αξιολογήσουν.

Ο μόνος στόχος και η μόνη μου αγωνία είναι να προσφέρω στον τόπο μου. Τη στιγμή αυτή βέβαια, από τη θέση του Υπουργού, προσπαθώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού να αλλάξουμε τη χώρα. Αλλά μαζί και δίπλα σε αυτό, είναι η δική μου προσπάθεια για τον τόπο μας τα Τρίκαλα.»

Back to top button
Close
Close