FaceLook

Κασσελάκης από Καρδίτσα: Περιοδεία με Δριτσέλη και Σιμορέλη στο πλευρό του!

Για αναλγησία κατηγόρησε την κυβέρνηση από την Καρδίτσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που έκανε περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας από την κακοκαιρία Daniel. Η δήλωση αυτή έγινε κατά την περιοδεία του στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας, εν όψει των ευρωεκλογών, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας με καταστηματάρχη αναφέρθηκε στην εφαρμογή του του μέτρου του τεκμαρτού εισοδήματος στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλίας.

Στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι συμπάσχει «με τον κόσμο εδώ, διότι έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ οι αποζημιώσεις, οι επιδοτήσεις το ίδιο. Έχουμε τώρα τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό εποπτεία. Πρόκειται για μία όχι μόνο αγροδιατροφική αλλά και επισιτιστική κρίση στη Θεσσαλία και δεν νοείται το γεωγραφικό και παραγωγικό κέντρο της χώρας μας να είναι αφημένο στην τύχη του».

Μαζί του υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Δυτικής Θεσσαλίας, και φυσικά η Τρικαλινή Παναγιώτα Δριτσέλη, μαζί του και ο πρώην Βουλευτής Χρήστος Σιμορέλης .

Back to top button
Close
Close