Ελλάδα

Καμπάνια «COVID safe place»για την Ήπειρο, μήπως πρέπει να το δούμε & στα Τρίκαλα;

Μια ωραία ιδέα που αξίζει να την αξιοποιήσουν και τα Τρίκαλα!

Το γεγονός ότι η Ήπειρος είναι περιοχή με λίγα κρούσματα στο γενικό πληθυσμό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ως πλεονέκτημα για την τουριστική προσέλευση, οι ξενοδόχοι, εστιάτορες, επιχειρηματίες του τουρισμού και των συναφών κλάδων στα Γιάννενα.

Η καμπάνια έχει το όνομα «COVID safe place » και όπως τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση, είναι μια προσπάθεια «να περιορίσουν κατά το δυνατόν τις δραματικές συνέπειες που φαίνεται να αντιμετωπίζει η εγχώρια τουριστική αγορά από την πανδημία του κορονοϊού».

Προσθέτουν ότι «η Ήπειρος είναι μια ασφαλής περιοχή που σχεδόν έμεινε «ανέγγιχτη» από την πανδημία.Οι υψηλές υγειονομικές υπηρεσίες που προσφέρει αποτελούν την εγγύηση για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη ημέρα. Το δημιουργικό διατίθεται ελεύθερο προς χρήση για όλους, που σκοπό έχει να διαδώσει το μήνυμα των ελεύθερων και ασφαλών διακοπών στην περιοχή μας».

Υπογράφουν η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων, ο σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Επιπλωμένων Διαμερισμάτων νομού Ιωαννίνων, το Σωματείο Καφέ-Μπαρ-Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων και η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου.

Μια ωραία ιδέα που αξίζει να την αξιοποιήσουν και άλλες περιοχές πόσο μάλλον ο νομός Τρικάλων που επίσης, δεν έχει εμφανίσει κρούσματα και το καμπανάκι του τουρισμού χτυπά σε Μετέωρα και ορεινό όγκο!

 

Back to top button
Close