Τοπικά

Θύμα του ψευδογιατρού 34χρονη εκπαιδευτικός από τα Τρίκαλα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του αποκαλούμενου «ψευτογιατρού» Νικόλα Κοντοστάθη, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για ανθρωποκτονίες από πρόθεση, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και απάτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες είναι οι καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του στις Αρχές μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενώ η εκτίμηση είναι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή 34χρονης εκπαιδευτικού από τα Τρίκαλα, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.Η άτυχη κοπέλα, που αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσει στις Αρχές του Βόλου, περιγράφει λεπτομερώς στη RealNews πως εξαπατήθηκε από το «Δρ.Κόντο» , ο οποίος την έπεισε, μεταξύ άλλων, να σταματήσει τη θεραπεία της με αποτέλεσμα σήμερα η υγεία της να παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση.

Η αποκάλυψη του Νικόλα Κοντοστάθη πριν από λίγες μέρες υπήρξε γι’ αυτή πραγματικό σοκ. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, που καθιστούν σε μεγάλο βαθμό δύσκολη τη μετακίνησή της, η ίδια -όπως λέει- αποφάσισε να καταγγείλει τον άνθρωπο που «έπαιξε» όχι μόνο με την υγεία της αλλά και με την υγεία καρκινοπαθών παιδιών.

«Με κατέστρεψε όπως κατέστρεψε και άλλους ασθενείς. Δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι δεν ήταν γιατρός. Πραγματικά έχω σοκαριστεί…», λέει η 34χρονη Άννα που γνώρισε τον «ψευτογιατρό», το 2016, μέσω της ηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίων Ταξιαρχών στο Πήλιο.

«Η ηγουμένη από τους Ταξιάρχες κατέβαινε στην Αθήνα γιατί μία μοναχή είχε καρκίνο και επισκεπτόταν τον Κόντο. Ήξερε για εμένα και τον ρώτησε αν μπορούσε να με αναλάβει. Της είπε ότι η σκλήρυνση θεραπεύεται. Πρώτη φορά τον συνάντησα στο μοναστήρι. Ότι πονεμένη ψυχή υπήρχε την είχαν κάλεσαν για να τους εξετάσει δωρεάν ο Κόντος», αναφέρει η νεαρή εκπαιδευτικός.

Ο κόσμος σχημάτιζε ουρές. Η ίδια θυμάται, καθώς περίμενε τη σειρά της, ηλικιωμένους ασθενείς να βγαίνουν από τη συνάντηση αποσβολωμένοι. «Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιον άνθρωπο. Πραγματικά πανέξυπνος. Εκείνη την ημέρα μου είπε ότι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε θα έπρεπε να διακόψω τη θεραπεία που έκανα με ενέσεις ιντερφερόνης.

Δεν ζήτησε αμοιβή. Άφηνε την εντύπωση ότι τα κάνει δωρεάν. Διέκοψα τη θεραπεία γιατί με έπεισε. Μου έλεγε ότι έχουν θεραπευτεί άλλοι ασθενείς με ειδική διατροφή και ειδικά φάρμακα. Αυτά που ισχυρίζεται σήμερα ότι δε ζήτησε από κανέναν ναδιακόψει τη θεραπεία είναι ψέματα», σχολιάζει η 34χρονη.

topontiki.gr

Back to top button
Close