Cooking ideas

Θράψαλο γεμιστό :Η συνταγή της ημέρας από τα Φρεσκοκατεψυγμένα Λαναράς .

Θράψαλο γεμιστό ψητό από τα Φρεσκοκατεψυγμένα Λαναράς.

Τα κατεψυγμένα θαλασσινά ΛΑΝΑΡΑΣ είναι εύκολα στο μαγείρεμα
και κερδίζουν τις εντυπώσεις όσων τα δοκιμάζουν.
Διαλέξτε από τη μεγάλη μας ποικιλία κατεψυγμένων θαλασσινών υψηλής ποιότητας και αισθανθείτε ελεύθεροι να τα απολαύσετε όσο συχνά θέλετε.

ΜΕΡΙΔΕΣ:
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 συσκευασία Θράψαλο Φιλέτο Λαναράς 700gr
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη λωρίδες
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη λωρίδες
  • 1 ντομάτα κομμένη λωρίδες
  • Φέτα κομμένη σε μπαστούνια 1εκ. πάχος
  • Γραβιέρα Κρήτης, ή Νάξου κομμένη σε μπαστούνια
  • Θυμάρι ή ρίγανη
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Γεμίζουμε τα θράψαλα που έχουμε ξεπαγώσει και ξεπλύνει με 2 λωρίδες πιπεριά πράσινη, 2 κόκκινη, 1 ντομάτα, 1 μπαστουνάκι φέτα κι ένα γραβιέρα, αφού πρώτα έχουμε μαρινάρει τα υλικά της γέμισης με θυμάρι, ή ρίγανη, πιπέρι κι ελαιόλαδο. Τοποθετούμε τα πλοκάμια στο στόμιο του γεμισμένου θράψαλου, κλείνουμε με οδοντογλυφίδες και ψήνουμε για 15-20 λεπτά σε φούρνο, ή σε σχάρα.
Συμβουλές: Αλατίζουμε ελαφρώς εξωτερικά τα θράψαλα, αλλά όχι πολύ, γιατί η φέτα και η γραβιέρα είναι αλμυρές. Σερβίρουμε με λαδολέμονο και συνοδεύουμε με χωριάτικη σαλάτα.
Back to top button
Close