Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στις εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου ο πολιτικός κόσμος της πόλης

Το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγίου Δημητρίου έδωσε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη προεξάρχοντος του Επισκόπου Αμορίου Νικηφόρου, ηγουμένου της Μονής Βλατάδων, όπου εξήλθε το λείψανο και η τίμια κάρα του Αγιου Δημητρίου, βρέθηκαν όλοι οι πολιτικοί άρχοντες της πόλης.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε Δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα, για τον οποίο μίλησε και ο λέκτορας του ΑΠΘ και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

Το παρών στην εκκλησία έδωσε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δρόσος Τσαβλής, ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας με την αντιπεφερειάρχη, Βούλα Πατουλίδου, αλλά και οι βουλευτές Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Καλαφάτης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Στράτος Σιμόπουλος και Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Το παρών, ακόμη, έδωσε και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

Back to top button
Close