Lifestyle news

Η DUA LIPA ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟ SEE-THROUGH JACQUEMUS

Πέρα από τις πολλές πιασάρικες επιτυχίες της και τις χορευτικές της κινήσεις που πλέον είναι κανονική ποπ κουλτούρα, η Dua Lipa έχει επίσης ευλογήσει τις μάζες με ατελείωτη έμπνευση για ρούχα για διακοπές. Είναι γνωστή ως η  «Βασίλισσα Vacanza»  για κάποιο λόγο — και το τελευταίο της ταξίδι την οδήγησε στο ηλιόλουστο Κάπρι της Ιταλίας για το  σόου του Jacquemus  «La Casa», όπου έκανε το ντεμπούτο της μια εμφάνιση από την τελευταία συλλογή πριν καν βγει στην πασαρέλα. Dua Lipa: Τα μηδενικά στους τραπεζικούς της λογαριασμούς «ζαλίζουν» | ΣΚΑΪ

Ο καλλιτέχνης του “Radical Optimism” ταίριαξε με το μοντέλο από την πρώτη σειρά με ένα ανοιχτό τιρκουάζ αμάνικο φόρεμα μέχρι το πάτωμα, με ψηλή λαιμόκοψη και σκίσιμο στη δεξιά γάμπα — τέλεια για να ταιριάζει με το νερό που βρίσκεται δίπλα στο χώρο.

Αν και το διάφανο φόρεμα εμφανιζόταν μόνο με ένα hipster εσώρουχο ίδιου χρώματος με το ρούχο, η Lipa επέλεξε μια μαύρη εκδοχή του εσωρούχου και ένα μαύρο bandeau από πάνω. Ταίριαξε τα ρουμπινί μαλλιά της με τη νέα τσάντα του Jacquemus, μια στρογγυλεμένη φουσκωτή τσάντα με χρυσό υλικό (εμφανίζεται επίσης στην πασαρέλα), με γαλάζια γυαλιά ηλίου Les Lunettes Ovalo και μαύρα πέδιλα με λουράκια με τακούνι με λεπτομέρεια μπάλας.

Back to top button
Close
Close