Fashion

Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά και δίνει ιδέες -Επέλεξε ένα κόκκινο μάξι φόρεμα με έναν ώμο


Η Ράνια Τζίμα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου ανακοίνωσε στους followers της ότι έγινε νονά.

Με ιδιαίτερη χαρά, η Ράνια Τζίμα ανακοίνωσε στους χιλιάδες followers της στο Instagram ότι έγινε νονά, αφού βάφτισε ένα από τα δίδυμα παιδιά του Γιώργου Γρηγοριάδη και της Χριστίνας Ιορδανίδου.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2023, όταν ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους. Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Χριστίνα Ιορδανίδου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάρτιο του ίδιου έτους, λίγο πριν γίνουν γονείς, στη βίλα Κοτοπούλη.

Η Ράνια Τζίμα αποκάλυψε, λοιπόν, στους followers της στο Instagram ότι βάφτισε ένα από τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, ενώ μοιράστηκε και το όνομα που της έδωσε. Η ίδια και η Χριστίνα Ιορδανίδου μοιράζονται 20 χρόνια φιλίας την οποία επισφράγισαν με αυτό το χαρούμενο γεγονός.

«20 χρόνια φιλίας επισφραγιστήκαν με την βάπτιση της Στελλίνας μας! Καλοφώτιστο το κορίτσι μας!», έγραψε η Ράνια Τζίμα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε το βίντεο της Ράνιας Τζίμα:

Η Ράνια Τζίμα φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα με έναν ώμο, ενώ είχε τα μαλλιά της ελεύθερα κάτω σε χαλαρές μπούκλες. Η μητέρα των παιδιά και καλή φίλη της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, Χριστίνα Ιορδανίδου επέλεξε ένα φόρεμα σε σομόν απόχρωση και sparkly σκουλαρίκια.

Back to top button
Close
Close