Lifestyle news

Η Μπέριλ «τρέλανε» τον ΜακΚίσικ με το… ερυθρόλευκο μανικιούρ της (pic)

Σε ρυθμούς Final 4 κινείται η οικογένεια ΜακΚίσικ, με την Μπέριλ να παρουσιάζει το νέο «ερυθρόλευκο» μανικιούρ της, κάνοντας τον σύζυγό της, Σακίλ να πάθει πλάκα.Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Βάψτε κόκκινη την πόλη» (pic) | thrylos24.gr

Η «τρέλα» της Μπέριλ ΜακΚίσικ με τον Ολυμπιακό είναι γνωστή και δεν το κρύβει στιγμή. Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ έχει «δεθεί» με την Ελλάδα, αλλά και με την ομάδα του Πειραιά και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε στιγμή.Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Είμαι 60% Ελληνίδα, η προγιαγιά μου κατάγεται από τη  Θεσσαλονίκη»

Η σύζυγος του άσου του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το τρίτο της Final 4, αυτή τη φορά στο Βερολίνο. Για ακόμα μια φορά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο, με τον ΜακΚίσικ να είναι ένας από τους παίκτες που θα παλέψουν για ακόμια μια κούπα.

Μάλιστα ενόψει του μεγάλου ραντεβού στο Βερολίνο η Μπέριλ ΜακΚίσικ φρόντισε να δώσει το στίγμα της με τον πιο όμορφο τρόπο. Κι αυτό γιατί παρουσίασε το νέο της μανικιούρ, το οποίο είναι σε έντονο ερυθρόλευκο χρώμα.

Για την ακρίβεια, αναγράφεται το F4, εκ του Final 4, καθώς και μια ζωγραφιά του συζύγου της με τον αριθμό 77. Μια σύνθεση η οποία… τρέλανε και τον ίδιο τον άσο του Ολυμπιακού, που δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

Back to top button
Close
Close