Ειδήσεις

Η Λάρισα στο Netflix: Ταινία που γυρίστηκε στην πόλη η πρώτη ελληνική που θα φιλοξενηθεί στην γνωστή πλατφόρμα

Μετά τη σειρά «Maestro», μια ελληνική ταινία πήρε το “πράσινο φως” για να μπει στην πλατφόρμα του Netflix.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν πληροφορίες πως η πρώτη ελληνική ταινία που θα φιλοξενήσει το Netflix θα είναι το “Σμύρνη μου Αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση, μόνο που τελικά αποδείχθηκε πως άλλη ταινία θα κάνει το ποδαρικό.

Με επίσημη ανακοίνωση από την εταιρία παραγωγής Showtime Productions, το “The Bachelor” θα είναι η πρώτη ελληνική ταινία στον κατάλογο του Netflix, μετά και το άνοιγμα των συνόρων από τη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Βέβαια, η Showtime Productions έκλεισε ένα συνολικό deal και έτσι οι τρεις πρώτες ταινίες του κωμικού franchise, δηλαδή τα “The Bachelor”, “The Bachelor 2” και “The Bachelor 3” θα είναι διαθέσιμες στο Netflix από 1η Ιουνίου.

Το The Bachelor είχε κάνει πρεμιέρα τη 1η Δεκεμβρίου του 2016 στους ελληνικούς κινηματογράφους, σε σκηνοθεσία Αντώνη Σωτηρόπουλου και σενάριο Ρένας Ρίγγα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Αποστόλης Τότσικας που υποδύονται τέσσερις κολλητούς φίλους, τον Αντώνη, το Τζίμη, το Ρένο και τον Σάκη αντίστοιχα. Όλοι μαζί οργανώνουν ένα bachelor party στη Θεσσαλονίκη για το γάμο του Αντώνη (Γιάννης Τσιμιτσέλης) που όμως καταλήγει σε φιάσκο με την παρεμβολή του πεθερού του και μίας πρώην σχέσης του που βρίσκει στη Θεσσαλονίκη.

Η συνέχεια της πρώτης ταινίας, με τίτλο The Bachelor 2, έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους ένα χρόνο μετά στις 25 Δεκεμβρίου του 2017. Ακολούθησε η πρεμιέρα της τρίτης ταινίας της σειράς The Bachelor 3 στις 25 Δεκεμβρίου του 2018 καθώς και το 4ο κεφάλαιο με τίτλο The Black Bachelor στις 9 Δεκεμβρίου του 2021.

Το The Bachelor 3 είχε αφιερώσει μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της το 2018 στη Λάρισα, με τους πρωταγωνιστές να «οργώνουν» την πόλη.

Δείτε φωτογραφίες:

 

    

 

 

Back to top button
Close
Close