FashionLifestyle news

Η Κάια Γκέρμπερ και άλλες 4 κόρες διάσημων μοντέλων που ακολουθούν τα χνάρια της μητέρας τους


Οι δεκαετίες του ’80 και του ’90 θα μείνουν στην ιστορία ως η «εποχή των supermodels» -μια εποχή κατά την οποία η Κρίστι Μπρίνκλεϊ, η Ιμάν, η Σίντι Κρόφορντ, η Λίντα Εβαντζελίστα, η Κέιτ Μος και η Ναόμι Κάμπελ έγιναν διάσημες σε όλο τον κόσμο.

Από τότε, πολλές από τις ιέρειες της μόδας αποφάσισαν να αποσυρθούν από τις πασαρέλες για να ξεκινήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις ή να αφοσιωθούν στις οικογένειές τους. Δεκαετίες αργότερα, οι fashion μούσες που δοξάστηκαν στα ‘90s, όπως η Σίντι Κρόφορντ και η Κέιτ Μος Moss παρέδωσαν τη σκυτάλη στις κόρες τους.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε 5 supermodels που κυριάρχησαν στις πασαρέλες και στις καμπάνιες μόδας και πλέον καμαρώνουν τις κόρες τους που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα βήματα των μητέρων τους και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο μόντελινγκ -και φαίνεται ότι, όχι μόνο τα πάνε καλά, αλλά απέδειξαν ότι δεν αποτελούν απλώς διάσημα nepo babies, αλλά γυναίκες με όραμα και φιλοδοξία για μια αξιόλογη καριέρα.

5 κόρες διάσημων μοντέλων που ακολούθησαν τα βήματα των μητέρων τους:

AP Images

Η Κέιτ Μος ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 ετών και την ανακάλυψαν ενώ βρισκόταν σε ένα αεροδρόμιο. Στα 16 της έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στο «The Face», έγινε εμβληματική φιγούρα του οίκου Calvin Klein και έγινε γνωστή ως το απόλυτο party girl των ’90, γεγονός που απογείωσε τη φήμη της. Τώρα, η 21χρονη κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα, ακολουθεί τα βήματά της και είναι έτοιμη να δημιουργήσει τις δικές της τάσεις για τη Gen Z. Το 2020, η Λίλα Μος πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του αρώματος Perfect του Marc Jacobs και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στην πασαρέλα του οίκου Miu Miu Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, όπου άνοιξε και έκλεισε το σόου.

Getty. Ideal Image

Η Σίντι Κρόφορντ έχει εμφανιστεί σε πάνω από 1000 εξώφυλλα περιοδικών στην πολύχρονη και εμβληματική καριέρα της και έχει περπατήσει στις κάθε σπουδαίου οίκου μόδας. Η κόρη της Σίντι Κρόφορντ, Κάια Γκέρμπερ, πλέον έχει καθιερωθεί ως it-model στο παγκόσμιο fashion στερέωμα. Έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τον Calvin Klein το 2017, τέσσερις ημέρες αφότου έκλεισε τα 16 της χρόνια, και από τότε έχει συνεργαστεί με διάσημα brands, όπως Miu Miu, Chanel και Marc Jacobs. Έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα εξώφυλλα με μετρά πάνω από 7 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Splash/ Ideal Image

Η Χάιντι Κλουμ έγινε γνωστή χάρη στη συνεργασία με τη Victoria’s Secret, ως ένα από τους διάσημους «αγγέλους της», μαζί με διάσημα μοντέλα των ‘00s, όπως η Gisele Bündchen και η Tyra Banks. Η ίδια έχει εμφανιστεί σε πάμπολλα εξώφυλλα και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους οίκους, όπως Zac Posen, Vera Wang και Escada. Η 20χρονη κόρη της, Λένι, ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μητέρα της -οι δυο τους εμφανίστηκαν στο εξώφυλλο της Vogue Germany όταν η Λένι ήταν μόλις 16 ετών, κάτι που σηματοδότησε την αρχή της πορείας της. Από τότε, στο βιογραφικό της έχει προσθέσει συνεργασία με πολύ γνωστά brands, όπως Dolce & Gabbana και Intimissimi.

AP Images

Μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο κατά γενική ομολογία είναι η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία επίσης έχει υπάρξει μοντέλο, με συνεργασίες με τους σπουδαιότερους οίκους στον κόσμο, όπως Dolce & Gabbana, Dior, Saint Laurent και Nina Ricci. Καθώς η μόδα είναι σχεδόν στο αίμα της, η κόρη της, Ντέβα Κασέλ, έκανε το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ με τους Dolce & Gabbana σε ηλικία 14 ετών και μέχρι σήμερα έχει περπατήσει σε αρκετές πασαρέλες διάσημων οίκων και έχει φωτογραφηθεί σε εντυπωσιακές καμπάνιες υψηλού. Η εντυπωσιακή ομορφιά έχει μαγνητίσει το διεθνές ενδιαφέρον και θεωρείται πια ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα.

Back to top button
Close
Close