Γάμος - Βάπτιση

Η Ισπανίδα νύφη που παντρεύτηκε στα 50 με ένα δαντελένιο ονειρικό νυφικό

H Ισπανίδα νύφη που παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της στα 50 με υπέροχο κεντητό νυφικό


Μια Ισπανίδα νύφη παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της στα 50 και η ίδια διάλεξε το νυφικό πριν καν ορίσει την τελική ημερομηνία του γάμου της.

Ευτυχισμένη και χαμογελαστή, η Καρολίνα από την Ισπανία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Ρικάρντο, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα διακοσμημένο με παγιέτες της σχεδιάστριας Matilde Cano, το οποίο αγόρασε ένα χρόνο πριν τον γάμο της, από φόβο μήπως γίνει sold-out.

«Το είδα στο διαδίκτυο να το φορά νύφη από την Κόρδοβα, περίπου στην ηλικία μου, και δεν μπορούσα να σταματήσω να το σκέφτομαι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλο νυφικό. Είτε θα ήταν αυτό είτε θα είχαμε πρόβλημα! Ήταν το κατάλληλο για μένα, άψογο, υπέροχο, το πιο όμορφο στο σύμπαν», λέει με ενθουσιασμό.

Η Καρολίνα αγόρασε αυτό το μακρύ φόρεμα με παγιέτες τον Ιούλιο του 2022, ένα χρόνο πριν από το γάμο. Όταν το αγόρασε το έκρυψε για να μην το δει ο γαμπρός μέχρι την ημέρα του γάμου. «Όταν το φόρεσα για να παντρευτώ τον έρωτα της ζωής μου ήμουν η πιο ευτυχισμένη νύφη στη γη». Μαζί με το μακρύ φόρεμα της Matilde Cano, η Καρολίνα φόρεσε μπλε βελούδινα παπούτσια της Flor de Asoka.

«Η αγάπη μας ήρθε ξαφνικά, όχι αργά -ποτέ δεν είναι αργά- ήρθε από το πουθενά, και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν όταν είναι να συμβούν. Είναι μια αγάπη χωρίς στεναχώρια, γεμάτη ενθουσιασμό, πεταλούδες στο στομάχι, χαρές και γιορτές και μια δυνατή επιθυμία να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να γεράσουμε μαζί» λέει η Καρολίνα.

Και έτσι, στις 30 Σεπτεμβρίου, η Καρολίνα και ο Ρικάρντο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Οι δυο τους οργάνωσαν τα πάντα με προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Όπως λέει η Καρολίνα, «δεν θέλαμε να οργανώσουμε έναν τυπικό γάμο, γιατί δεν είμαστε τυπικοί».

H Ισπανίδα νύφη που παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της στα 50 με υπέροχο νυφικό με παγιέτες

Back to top button
Close
Close