Επιχειρείν

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α αναζητά συνεργάτες στα Τρίκαλα

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα προγράμματα. Με περισσότερους από 5.600 συνεργάτες και 114 σημεία πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, περισσότεροι από 600.000 πελάτες μας εμπιστεύονται καθημερινά για την ασφαλιστική τους ανάγκη.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της ,αναζητά για το Κατάστημα Τρικάλων, Ασφαλιστικούς Συμβούλους για την προώθηση των ασφαλιστικών της προϊόντων.
Απαραίτητα Προσόντα:
– Επιθυμητό πτυχίο Ανώτατης Εκπαίδευσης κατεύθυνσης Οικονομικών, Marketing ή Διοίκησης Επιχειρήσεων
– Προϋπηρεσία στον χρηματοασφαλιστικό χώρο θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν
– Άνεση και ευγένεια στην επικοινωνία
– Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
-Υψηλές φιλοδοξίες για ανάληψη ευθυνών και ταχεία διοικητική και οικονομική εξέλιξη Ικανότητα στην ανάληψη πρωτοβουλιών και εστίαση στην επίτευξη στόχων με ανθρωποκεντρική προσέγγιση Η εταιρία μας προσφέρει υψηλό πακέτο αμοιβών και bonus επίτευξης στόχων ,πλήρη εκπαίδευση, ομαδική ασφάλιση και ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα φιλικό, σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον εργασίας.

Όλα τα βιογραφικά θα τηρηθούν με απόλυτη εχεμύθεια
Αποστολή Βιογραφικών : chskretas@europisti.gr

 

Back to top button
Close
Close