Lifestyle news

Η Άννα Κανιούκ τρελαίνει τα social media με τα «ατελείωτα» πόδια της

Όταν ήταν μικρή, η Άννα Κανιούκ είχε ασχοληθεί με τη ρυθμική γυμναστική και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια αλυσίδας γυμναστηρίων.

Αυτό όμως που την χαρακτηρίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι αναμφίβολα τα πόδια της. Τα οποία είναι… ατελείωτα. Πόδια που της επιτρέπουν να κάνει… τα πάντα. Να κρατά αγκαλιά το μωρό της, να έχει τσάντες από ψώνια ή πράγματα και παράλληλα να οδηγεί, να… αλλάζει λάδια, να κάνει δουλειές στο σπίτι, χωρίς καμία απολύτως δυσκολία.

Η εντυπωσιακή Ρωσίδα έγινε διάσημη στα social media όταν σε ένα από τα πρώτα της βίντεο έκλεινε το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου με το… ένα πόδι, ενώ παράλληλα κρατούσε αγκαλιά το μωρό της και το καροτσάκι του.

Καθώς και τα δύο της χέρια ήταν απασχολημένα, το μόνο που σκέφτηκε ήταν να τεντώσει το πόδι της και να το κλείσει, διατηρώντας απίστευτη σταθερότητα και ισορροπία. Αμέσως το βίντεο του Instagram έγινε viral.

Δείτε πώς ξεκίνησαν όλα

Η διάσημη influencer από τότε έφτασε να μετρά 1,4 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram και τις τελευταίες ώρες δημοσίευσε ένα νέο βίντεο με ευχές για το νέο έτος.

«Τα έτη 2020 – 2021 είχαμε ”αναταράξεις” περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Ελπίζω το 2022 να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά για όλους μας! Να είστε ευέλικτοι, υγιείς και χαρούμενοι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό. Η ίδια εμφανίζεται με μωβ μπότες, πάνω από το γόνατο, με το καρότσι δίπλα, σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει από τις αναταράξεις.

Δείτε το νέο βίντεο του 2022

Όπως φαίνεται στα βίντεο ό,τι δεν μπορεί να κάνει κάτι με τα χέρια διατηρώντας απίστευτη σταθερότητα και ισορροπία το κάνει με τα πόδια. Το αποτέλεσμα είναι πως κάθε βίντεο που ανεβάζει γίνεται viral. Δείτε μερικά από τα πιο απολαυστικά βίντεο που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Φωτογραφίες από: Instagram / @anna_kanyuk.

Back to top button
Close
Close