Τρίκαλα

Ετοιμαστείτε για διακοπές ρεύματος στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικέςεργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ20-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00στο Μεγαλοχώρι δεξιά της Ε.Ο. από το ύψοςτης Β.Ι.Ο.Σ.Ε.Ρ. έως και το χωριό Μεγαλοχώρι (οι βιοτεχνίεςΜαγειρία, Στεργιούλα, Μπούσια, Ψύχου, Γκοργκόλη, Μπίζιου) και από το Μεγαλοχώρι αριστερά και δεξιά Ε.Ο. Τρικάλων Λαρίσης έως και πριν την νέα Ε.Ο. Ε65, ψυγεία Λαναρά, εκκοκκιστήριο, S/MΣκλαβενίτη, Καθ’οδόν, Βιοφλόκ, Κυψέλες Παπαϊωάννου, βιοτεχνία Καραμάλη, τα αρδευτικά, Φ/Β, θερμοκήπια, των παραπάνω περιοχών.

 

ΤΡΙΤΗ 21-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00στην Πηγή οι βιοτεχνίες, ΒΙΟΣΑΛ, έπιπλα Γεωργομάνου,

Λιατίφη, ΤΕΞΥΛΙΑ, κρέατα Μελικιώση.

Και ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 08:00 – 08:15 και 14:45 – 15:00 από κόμβο Καρδίτσης έως κόμβο Πύλης, από κόμβο Πύλης δεξιά έως γαλακτοβιομηχανία ΤΥΡΑΣ και γαλακτοβιομηχανία LAFARM, οικ. Χαρά, Πηγη, Παραπόταμος, οικ. Λιλή, οικ. Αμμουδιά, Δροσοπηγή, Μεσιακά, οικ. Κ. Ελάτη, οικ. Μέλιγος, Βαλτινό, Βαλομάνδρι, Φωτάδα, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

 

ΠΕΜΤΗ 23-03-2023

 

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 στους Ταξιάρχες αριστερά του χωριού, τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια έως τον δρόμο Ταξιάρχες Ζηλευτής καθώς και οι οικίες αριστερά του χωριού στην είσοδο του.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριναπό το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Lanaras

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close
Close