Τρίκαλα

Επιτέλους άσφαλτος στην Γαριβάλδη!

Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου πέφτει άσφαλτος από τα συνεργεία στην πολύπαθη Γαριβάλδη στο κέντρο των Τρικάλων. Ένας δρόμος που κατά κοινή ομολογία θα αλλάξει την μορφή του κέντρου αλλά έπρεπε να περάσει δια πυρός και σιδήρου…με τους επαγγελματίες να είναι στα κάγκελα…για την ολοκλήρωση του που ξεπέρασε κατά πολύ το χρονοδιάγραμμα.

Το έργο καθυστέρησε λόγω των πλημμυρών που έπληξαν την περιοχή μας, με αποτέλεσμα τα συνεργεία που είχαν μισθωθεί από τον Δήμο για την αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών να μην εργάζονται για περίπου 15 μέρες.
Πλέον, μία από τις πλέον κεντρικές οδούς της πόλης ασφαλτοστρώνεται. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς ενημερώθηκε για τις εργασίες που έγιναν και για την αποκατάσταση του οδοστρώματος.
Επίσης, ολοκληρώνονται και οι εργασίες για τα πεζοδρόμια με τις μικρές πινελιές που απομένουν, οπότε πεζοί και οδηγοί θα μπορούν να κινούνται πλέον ελεύθερα και με ασφάλεια. Το έργο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα στο κέντρο της πόλης δημιουργεί ευνοϊκότερες συνθήκες για οδηγούς και πεζούς.
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Back to top button
Close
Close