FaceLook

Εμφάνιση αλά “Τζάκι” η Τζανακούλη στις Σπέτσες!

Στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η περιφερειακή σύμβουλος διακρίνεται να βολτάρει με στυλ… τοπ μόντελ στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών, με τη συνοδεία τεσσάρων (τόσοι διακρίνονται τουλάχιστον…) σωματοφυλάκων, παρακαλώ!

“Φωτιές” άναψε πάλι με την τελευταία της ανάρτηση η Ελευθερία Τζανακούλη… Η ευειδής επικεφαλής των “Ενωμένων Θεσσαλών” ανέβασε ένα στιγμιότυπο το απόγευμα του Σαββάτου από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται, με τα βλέμματα όλα να καρφώνονται στο πανάκριβο συνολάκι που αγκαλιάζει το σώμα της με άνεση αλλά, κυρίως, στους γραβατωμένους bodyguards που την ακολουθούν!

Οι πληροφορίες μας λένε πως η “Τζάκι” έφτασε στο κοσμοπολίτικο νησί με πολυτελή θαλαμηγό, παρέα με σπουδαίους… Αμερικάνους! Ιδού και το εντυπωσιακό σκάφος:

Τώρα αναφορικά με τον ποιον συνάντησε στις Σπέτσες η Τζανακούλη και τι ρόλο έπαιξαν για τη συνάντηση οι φίλοι της οι Αμερικάνοι, τα μαντάτα θα “σκάσουν” πολύ σύντομα… Το σίγουρο είναι πως μεγαλοπιάστηκε για τα καλά η Ελευθερία! Ήταν να μην κάνει την αρχή με την εκλογή της στην Περιφέρεια…

https://tinealarissa.gr/

Back to top button
Close
Close