Τρίκαλα

Ελληνικά Γαλακτοκομεία: Στο τέλος της εβδομάδας η επαναλειτουργία του εργοστασίου της ΤΥΡΑΣ

Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να αποκατασταθεί η λειτουργία του εργοστασίου της ΤΥΡΑΣ, που ανήκει στην εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων «Ελληνικά Γαλακτοκομεία» και το οποίο υπέστη υλικές ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία. 

Πρόκειται για ένα από 11 συνολικά εργοστάσια της εταιρείας  το συγκεκριμένο βρίσκεται στα Τρίκαλα που αποτελεί και την έδρα της εταιρείας- όπου παράγονται κατά κύριο λόγο τα γιαούρτια και τα τυροκομικά προϊόντα σχεδόν όλων των brand της «Ελληνικά Γαλακτοκομεία», που διαθέτει μεταξύ άλλων τα γνωστά σήματα «Όλυμπος» και «Ροδόπη».

Σύμφωνα με όσα επισημαίνουν πηγές κοντά στην εταιρεία στο CNN Greece, από την άλλη πλευρά το εργοστάσιο της Όλυμπος όπου παράγεται το γάλα αλλά και προϊόντα τσαγιού, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας, δεν έχει υποστεί ζημιές. Ωστόσο, αν και εκεί συνεχίζεται η παραγωγή, αναμένουν τη άνοιγμα των πλημμυρισμένων δρόμων στην περιοχή ώστε να ξεκινήσει ο εφοδιασμός των σημείων πώλησης. Αυτή τη στιγμή, επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, το εργοστάσιο είναι περικυκλωμένο από νερά, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατη την πρόσβαση των φορτηγών αλλά ακόμη και πολλών εργαζομένων.

Back to top button
Close
Close