Ελλάδα

Εκτός ‘πράσινης’ λίστας τα Ελληνικά νησιά

Βαρύτατο το πλήγμα για τους Βρετανούς τουρίστες αλλά και τον τουρισμό σε Ελλάδα και Ισπανία αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της Sun πως τα ελληνικά και τα ισπανικά νησιά θα παραμείνουν εκτός της λεγόμενης «πράσινης» λίστας.

Οι Βρετανοί περιμένουν πως και πως το «πράσινο» φως από την κυβέρνησή τους για να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε δυο από τις πιο αγαπημένες τους χώρες: την Ελλάδα και την Ισπανία. Μόνο που ένα δημοσίευμα έρχεται να ταράξει τα καλοκαιριά τους σχέδια για διακοπές στα ελληνικά και ισπανικά νησιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η κυβέρνηση Τζόνσον σχεδιάζει να αφήσει εκτός της «πράσινης» λίστας τα νησιά σε Ελλάδα και Ισπανία παρά το γεγονός, όπως τονίζεται και στο δημοσίευμα, πως τα νησιά καταγράφουν πολύ λιγότερα κρούσματα κορονοϊού από την ενδοχώρα!

Η «πράσινη» λίστα που αναμένεται ανακοινώσει η βρετανική κυβέρνηση θα είναι εκείνη με τις χώρες που οι Βρετανοί δεν θα χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα μετά την επιστροφή τους. Και οι Βρετανοί που ετοιμάζονται για διακοπές, την περιμένουν πως και πως. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που επικαλείται η Sun, πολύ λίγες χώρες θα καταφέρουν να μπουν σε αυτή την «πράσινη» λίστα.

newsit.gr

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close