Επιχειρείν

Εγκαίνια και κοπή πίτας για το Κέντρο Λογοθεραπείας ”ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ”

Το Κέντρο Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας, ”ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ”, εγκαινίασε τους νέους του χώρους στα Τρίκαλα στην ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 54 στον Β’ Όροφο , τελώντας Αγιασμό και Κόβοντας την Βασιλόπιτα για το έτος 2023.
Επικεφαλής του « Παιδί Λόγος & Έργο» η Αλεξάνδρα Κιάφα – Κατσαρού, Λογοθεραπεύτρια επιχειρηματίας αλλά και σύζυγος – πρεσβυτέρα του πατρός Δημητρίου Κατσαρού εφημερίου της πύλης , ο οποίος μαζί με τον π. Εφραίμ Γιαννάκο τέλεσε τον Αγιασμό και ευλόγησε την Βασιλόπιτα.
Η Αλεξάνδρα Κιάφα – Κατσαρού σχεδόν εδώ και 20 χρόνια δίνει την δική της σφραγίδα στο χώρο των ειδικών Θεραπειών στα Τρίκαλα , βοηθώντας εκατοντάδες παιδιά να ξεπεράσουν μικρά και μεγάλα προβλήματα .
Στον Αγώνα αυτόν δεν είναι μόνη !
Δίπλα της για πολλά χρόνια οι πιστοί συνεργάτες της , η κυρία Παναγιώτα Κεραμίδα Ψυχολόγος , ο κύριος Γιώργος Μπελεγρίνης Εργοθεραπευτής , η κυρία Πελαγία Κιάφα Λογοθεραπεύτρια , οι επίσης Λογοθεραπεύτριες κυρίες Μυρσίνη Κατσάνου , και Παναγιώτα Στεφανία Σακέρογλου , και η Εργοθεραπεύτρια Βασιλική Γκαραγκάνη .
Επίσης πάντα νοερά κοντά της είναι και το «νέο αίμα » του Κέντρου Λογοθεραπείας και Εργοθεραπείας , η Ευαγγελία Κατσαρού κόρη της Αλεξάνδρας και του παπα Δημήτρη , η οποία σπουδάζει Εργοθεραπεύτρια και σύντομα με το πέρας των σπουδών της θα στελεχώσει το Κέντρο ΠΑΙΔΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ .

Back to top button
Close
Close