Ειδήσεις

ΕΒΕΑ: Ενισχύονται οι μικρές και μεσαίες γυναικείες startups σε όλη την Ελλάδα

Ανοιχτή πρόσκληση σε καινοτόμες μικρές και μεσαίες γυναικείες startups από όλη την Ελλάδα απευθύνουν και επίσημα η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (Θ.Ε.Α.) του Ε.Β.Ε.Α. και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών – Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του ΕΒΕΑ και του ΕΕΔΕΓΕ, κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, με αφορμή τη δημοσίευση της πρόσκλησης:

«Κρίναμε ως πολύ σημαντικό το να βοηθήσουμε τις γυναίκες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε επενδυτικά κεφάλαια και δικτύωση. Επιπλέον, τους προσφέρουμε χώρο, mentoring, γραφεία, και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν έτσι ώστε να κάνουν τα επόμενα βήματα, ενώ πρόκειται να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα, συνέδρια και εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Επιπλέον, η κα Κουνενάκη Εφραίμογλου πρόσθεσε ότι: «Παρότι η θέση των γυναικών στον εργασιακό στίβο και το επιχειρείν είναι σήμερα σημαντικά καλύτερη από το παρελθόν, χρειάζεται να γίνουν ακόμα πολλά. Για αυτό παρά την πρόοδο, δεν εφησυχάζουμε».

Back to top button
Close
Close