Επιχειρείν

Δύο γνωστοί επιχειρηματίες που παίρνουν στα «χέρια» τους την Αίγλη Ζαππείου 

Σε νέα εποχή μπαίνει η Αίγλη Ζαππείου. Ο ιστορικός πολυχώρος στο κέντρο της Αθήνας αλλάζει «χέρια». Από την οικογένεια Κοντομηνά, περνά στην κατοχή δύο πετυχημένων επιχειρηματιών. Πρόκειται για τους  Σάμι Φάις και Αχιλλέα Κυριακόπουλο.

Ο Αχιλλέας Κυριακόπουλος έστησε το «Deals» στο Ψυχικό και την «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη.

Από την άλλη, o Σάμι Φάις έχει στην κατοχή του αρκετές επιχειρήσεις και brands. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος έφερε πριν από 38 χρόνια την φίρμα των αθλητικών ειδών Nike στην Ελλάδα. Όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο Σάμι Φάις «μπαίνει» και στον χώρο των καλλυντικών μετά τη συμφωνία του με την ανερχόμενη ιταλική εταιρεία ΚΙΚΟ Milano.

Σημειώνεται ότι η Αίγλη, περιλαμβάνει το Aegli Café, εστιατόριο ελληνικής κουζίνας, θερινό κινηματογράφο και αίθουσες κοινωνικών και επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Στην παρακάτω φωτογραφία: Στα αριστερά ο Σάμι Φάις, στα δεξιά ο Αχιλλέας Κυριακόπουλος

Διαβάστε επίσης...

Back to top button