Επιχειρείν

Δυναμική είσοδο στο χώρο των Logistics για την Sarantis Trans

Δυναμική είσοδο στο χώρο των Logistics πραγματοποιεί η εταιρεία Sarantis Trans με την κατασκευή νέων σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στη Λάρισα. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση η οποία περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους και ψυκτικούς θαλάμους σε μια συνολική έκταση 4.000 τ.μ.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε εύκολα προσβάσιμο σημείο δίπλα από την ΠΑΘΕ (έξοδος Λαχαναγοράς). Οι πέντε θάλαμοι συντήρησης έχουν χωρητικότητα 3.750 παλετών και ο ένας θάλαμος κατάψυξης 750 παλέτες.

sarantis

Η διαδικασία της αποθήκευσης παλετών είναι αυτοματοποιημένη χωρίς την ανθρώπινη παρουσία. Παράλληλα οι εγκαταστάσεις διαθέτουν πλυντήριο, δεξαμενές πετρελαίου, λογιστήριο καθώς επίσης μπάνια και αίθουσες για τους οδηγούς. Συνολικά διατίθενται δεκαεπτά ράμπες φορτοεκφόρτωσης. Την κατασκευή των νέων εγκαταστάσεων πραγματοποίησε η εταιρεία SOLIS A.E.

Η Sarantis Trans είναι μια υγιής οικογενειακή επιχείρηση με τον Διονύση Σαράντη και τον Γιάννη Ρίζο να εργάζονται σκληρά για την ευημερία και την ανάπτυξή της. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη μεταφορά ευπαθών προϊόντων με σύγχρονο στόλο είκοσι οχημάτων τα οποία στο σύνολό τους είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Με σταθερά βήματα εξελίσσεται διαρκώς προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους εξασφαλίζοντας παράλληλα νέες θέσεις εργασίας. Το πελατολόγιο της εταιρείας διευρύνεται διαρκώς με σημαντικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων Ευχόμαστε καλές δουλειές και καλούς δρόμους στους οδηγούς της εταιρείας.

https://troxoikaitir.gr/

Back to top button
Close
Close