Τοπικά

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑμΕΑ στα Τρίκαλα

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες στα Τρίκαλα». Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου που ανέλαβε και εκπόνησε με τις υπηρεσίες του Δήμου τη μελέτη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και Ατόμων με ειδικές ανάγκες νομού Τρικάλων «Ελπίδα» και τις τεχνικές μας υπηρεσίες  προχωράμε στη δημοπράτηση ενός έργου αγάπης και προσφοράς, με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας με σχέδιο και προγραμματισμό εξασφάλισε τη χρηματοδότηση προκειμένου να αξιοποιηθεί η μεγάλη δωρεά ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Δεληλίγκα και να κατασκευαστεί ένα πρότυπο  Θεραπευτικό  Κέντρο στα Τρίκαλα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες και των οικογενειών τους» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close