Τρίκαλα

Δεν θα ξεμπλέξουν εύκολα από τον τομεάρχη της ΝΔ στα Τρίκαλα

Συνέντευξη  βαρυσήμαντη σε ραδιοσταθμό των Τρικάλων του Ν. Καρδούλα, ο οποίος παραμένει πρόσωπο πρώτης γραμμής για την τοπική ΝΔ. Όπου ο Λαρισαίος απόστρατος υπενθυμίζει τον άθλο του
ως τομεάρχης Τρικάλων του κόμματος, καθώς εκεί επιτεύχθηκε λέει η μεγαλύτερη πανελλαδικά μετατόπιση εκλογικής ισχύος, μεγέθους 20 μονάδων, ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.
Έριξε και τις μπηχτές του: «Έχετε δει να κατέχω κάποια αμειβόμενη θέση στον κρατικό μηχανισμό; Έχετε ακούσει ποτέ ότι επιθυμώ να έχω πολιτική καριέρα; Προφανώς όχι, διότι ποτέ δεν τα επεδίωξα αυτά, ούτε ζήτησα κάτι προσωπικό για την οικογένειά μου. Δεν έχω καμία ανάγκη την πολιτική για τα προς το ζην». Δεν τα λένε αυτά σε νεοδημοκράτες, πληγώνονται. Έκανε και μία αποκάλυψη: «Ήμουν και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας επί 8 χρόνια από το 2007 μέχρι το 2015». Έχει γούστο να τον εξεδίωξαν τότε οι συριζαίοι. Κι επειδή «ήδη κάποιοι άρχισαν να με ξεγράφουν από τη ΝΔ», μετά που τον ξήλωσαν απ’ το κομματικό αξίωμα, δηλώνει ότι «σαν απλό μέλος έχω εξοφλημένη τη συνδρομή μου μέχρι το τέλος του 2022». (Δε θα ξεμπλέξουν εύκολα απ’ αυτόν. Υπάρχει συμβόλαιο κύριοι…).
Ζ.

Back to top button
Close
Close