Τρίκαλα

Γίνε κι εσύ ἐνας μικρός επιστήμονας, ζήσε την εμπειρία του Kide Science στο UK Strakari

Παιγνιώδης επιστημονική εκπαίδευση για μικρά παιδιά

O ευγενικός και φιλικός Hoseli το ρομπότ είναι ένας εξωγήινος που κατάγεται από τη Supraland  μία εναλλακτική πραγματικότητα που βρίσκεται σε άλλο χωροχρόνο από αυτόν της Γης. Έρχεται στον πλανήτη μας μέσα από μία μυστική σκουληκότρυπα και οι γήινοι, μικροί επιστήμονες των E.L.A  σχολείων θα βοηθούν από φέτος τους εξωγήινους κατοίκους της Supraland  να λύσουν πολλά προβλήματα και μυστήρια που έχουν να κάνουν με τις επιστήμες. Μέσα από τα γράμματα που θα λαμβάνουμε από το διάστημα,  θα πληροφορούνται το πρόβλημα στο καλά εξοπλισμένο επιστημονικό μας εργαστήριο και χρησιμοποιώντας τις πέντε αισθήσεις τους,  τη φυσική τους περιέργεια, τη φαντασία και όλες τις ιδέες που μπορούν να έχουν σε συνεργασία με τους συνομηλίκους τους και την ειδικά εκπαιδευμένη δασκάλα τους,  θα βρίσκουν τη λύση κάνοντας πρόοδο και στα αγγλικά!

Αγαπάμε τη φύση και θέλουμε να εξερευνήσουμε τους νόμους που τη διέπουν. Επιλέγουμε με πολλή προσοχή το Φιλανδικό,  επιστημονικό πρόγραμμα Kide Science ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού. Το επιλέγουμε γιατί είναι συνώνυμο της καινοτομίας στην εκπαίδευση,  διαθέτει παιδαγωγική προσέγγιση και έχει στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη των μαθητών μας. Χαιρόμαστε να τους βλέπουμε να είναι ευτυχισμένοι και να απολαμβάνουν την ηλικία τους στο έπακρο καλλιεργώντας ταυτόχρονα τα ταλέντα τους!

Καλούμε τους μικρούς μαθητές της πόλης μας (ηλικίες 5- 8) να ζήσουν την εμπειρία του Kide Science, να γνωρίσουν το Hoseli και την παρέα του, μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στη Supraland με συνταξιδιώτες τις ῾επιστήμονες῾ του σχολείου μας!

Γίνε κι εσύ ἐνας μικρός επιστήμονας το  Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου κλείνοντας θέση στο ξεχωριστό μας ταξίδι στο 2431077020, καθημερινά 16:00μμ – 21:00μμ.

Uk School of English, πλατεία Δεσποτικού

 

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close