Γάμος - Βάπτιση

Γάμος Μπόρις Τζόνσον: Ελληνική υπογραφή και Τρικαλινό χρώμα είχε το νυφικό της Κάρι Σίμοντς

Έλληνας σχεδιαστής δημιούργησε το νυφικό που φόρεσε η Κάρι Σίμοντς στο γάμο της με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον.

Συγκεκρμένα, είναι δημιουργία του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλου, ο οποίος έχει στη φαρέτρα του ηχηρές διεθνείς συνεργασίες, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Το λιτό και εντυπωσιακό νυφικό της συζύγου του Βρετανού πρωθυπουργού, Κάρει Σάϊμοντς  έραψε ο Χρήστος Κωσταρέλλος άξιο τέκνο της συνοικίας της Αγίας Μονής Τρικάλων.

Ο Χρήστος Κωσταρέλλος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας αλλά επαναπατρίστηκε σε νεαρή ηλικία και εγκαταστάθηκε με την οικογένεια του στην Αγία Μονή όπου και έζησε μέχρι το τέλος του Λυκείου.  Από νεαρή ηλικία είχε εισαχθεί στον κόσμο της μόδας, καθώς οι γονείς του εργάζονταν στον κλάδο αυτό με τον πατέρα του Κώστα να διατηρεί ραφείο στην συνοικία της Αγίας Μονής σε ένα κάθετο δρόμο της οδού Πύλης.

Αποφοίτησε από τη Σχολή μόδας Δημητρέλης  και στη συνέχεια σπούδασε σχέδιο θεατρικών κοστουμιών στο College of Fashion του Λονδίνου. Ο οίκος μόδας με το δικό label μπήκε στην ελληνική αγορά το 1998, ξεκινώντας με αφιέρωμα στην δεξιοτεχνία του moulage και couture τεχνικών. Σχεδιάζει τις δημιουργίες του υπηρετώντας την θηλυκή κομψότητα και την φινέτσα. Λατρεύει το ραφιναρισμένο tailoring και τα κομψά τελειώματα, ενώ συνδυάζει μεγέθη και κοψίματα  με διαφορετικά υφάσματα και υλικά.

Η σύζυγος του Τζόνσον εμπιστεύτηκε έναν από τους αναγνωρισμένους Έλληνες δημιουργούς στο παγκόσμιο στερέωμα της μόδας. Το νυφικό φόρεμα της 33χρονης Κάρι κοστίζει 2.900 λίρες και είναι χειροποίητο, όπως αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες «Daily Mail» και «Sun». Το νυφικό είναι φτιαγμένο από κεντητόμεταξωτό τούλι από ελεφαντόδοντο με δαντέλα σε πολλά σημεία του και ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της 33χρονης Κάρι. Για να δώσει μία καλοκαιρινή νότα, η νύφη συνδύασε το υπέροχο νυφικό μ’ ένα στεφάνι από λευκά λουλούδια στα μαλλιά.

Η τρίτη σύζυγος του Τζόνσον δεν ήθελε να φορέσει πέπλο και, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, έπραξε άριστα. Επιπλέον, στη φωτογραφία των νεονύμφων στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, η νύφη δεν φοράει παπούτσια ποζάροντας ξυπόλητη στο πλευρό του Τζόνσον. Φαίνονται τα δάκτυλα του ποδιού της και τα κατακόκκινα νύχια της.

marriage_boris
nas
paterasss

Back to top button
Close
Close