Lifestyle news

Βασίλισσα Λετίθια και βασιλιάς Φελίπε γιορτάζουν τα 20 χρόνια γάμου

Είκοσι χρόνια γάμου κλείνουν στις 22 Μαΐου ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας. Το βασιλικό ζεύγος είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2004 στον καθεδρικό ναό Almudena στη Μαδρίτη.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια για να γιορτάσουν την επέτειό τους κυκλοφόρησαν οικογενειακά πορτρέτα με τις κόρες τους στο Παλάτι.Στις φωτογραφίες οι δύο κόρες τους, οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Σοφία, στέκονται δίπλα τους χαμογελαστές και ευδιάθετες.Η daily mail σχολιάζει πως παρόλο που πέρασαν δύο δεκαετίες από την ημέρα του γάμου τους, η οικογένεια μοιάζει πιο αγαπημένη από ποτέ.

Η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε μία casual εμφάνιση για τη συγκεκριμένη περίσταση με λευκά sneakers, λευκό παντελόνι και φούξια μπλέιζερ από τα Mango που κοστίζει 53.99.Το συγκεκριμένο μπλέιζερ έχει εξαντληθεί, ωστόσο σας προτείνουμε ένα κομψό tweed σακάκι σε nude απόχρωση.

Στις φωτογραφίες διακρίνουμε τον βασιλιά Φελίπε να στέκεται πίσω από την Λετίθια ακουμπώντας με τα δύο του χέρια τους ώμους της, θέλοντας να δείξει την ακλόνητη υποστήριξή του προς το πρόσωπό της, τη στιγμή που οι δύο κόρες του φαίνονται να περπατούν προς το μέρος τους.

Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, φαίνεται ότι οι εικόνες τραβήχτηκαν στο Παλάτι της Ζαρζουέλα στα περίχωρα της Μαδρίτης, όπου κατοικούν.

Σε ένα ακόμη στιγμιότυπο με φόντο το παλάτι διακρίνουμε τον βασιλιά να έχει τυλίξει το ένα του χέρι γύρω από την Λετίθια καθώς εκείνη στέκεται δίπλα του, χαμογελαστή.

Back to top button
Close
Close