Lifestyle news

Από τον παραμυθένιο γάμο στο χωρισμό!

Ήταν 10 Οκτωβρίου του 2020 όταν έγινε γνωστή η είδηση του γάμου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου στο ξωκλλήσι του Αγίου Γεωργίου, στις Σπέτσες.

Σήμερα, περίπου 2,5 χρόνια μετά, οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό, και έκαναν λόγο για «σύννεφα» στη σχέση τους, επιβεβαιώνονται, με τους δυο τους να αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πίσω στο 2020, το ζευγάρι είχε επιλέξει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας δίπλα του μόνο μερικούς συγγενείς και φίλους.

Η γνωριμία τους μετρούσε μόλις λίγους μήνες, ωστόσο ο έρωτάς τους τούς οδήγησε σύντομα στο να πάρουν τη μεγάλη απόφαση.

Το σκηνικό, σαν βγαλμένο από ταινία: Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Σπύρος Δημητρίου έφτασαν με καΐκι στην εκκλησία, με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να εντυπωσιάζει φορώντας ένα νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη.

<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/zoi/eleonora-zoyganeli-dimitrioy-gamos-diazygio”>Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Σπύρος Δημητρίου: Από τον παραμυθένιο γάμο στο διαζύγιο 2,5 χρόνια μετά – iefimerida.gr</a></p>

Back to top button
Close
Close