Τρίκαλα

“ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ”: Παρά τις αντιξοότητες αντεπεξήλθαμε αποτελεσματικά στη διασφάλιση της φροντίδας και θεραπείας των ασθενών

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ” στις πρωτόγνωρες καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel που έπληξε όλη τη Θεσσαλία και πάρα τις πρωτόγνωρες δυσμενείς συνθήκες που επικράτησαν, αντεπεξήλθε αποτελεσματικά στη διασφάλιση της φροντίδας και θεραπείας των ασθενών.
Αυτό επετεύχθη με την επάρκεια των υποδομών, την εμπειρία και ομαδική δράση του ανθρώπινου δυναμικού του και την επίπονη άμεση ανταπόκριση φορέων και προσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης (Περιφερειακης & Δημοτικής), Πυροσβεστική Υπηρεσίας, Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, Πολιτικής Προστασίας, Υπουργείου Υγείας, ΕΚΑΒ και θεσμικών πολιτικών του τόπου μας.
Οι καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας έπληξαν τον περιβάλλοντα και υπόγειο χώρο της δομής προκαλώντας υλικές ζημιές των οποίων η αποκατάσταση έχει ήδη ξεκινήσει.
Συνεχίζουμε τη λειτουργία μας στηρίζοντας τους ασθενείς μας και παραμένουμε αρωγοί στην συλλογική προσπάθεια των υπηρεσιών υγείας του τόπου μας.
Οι σκέψεις μας για καλή δύναμη παραμένουν σε όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους και στους συνανθρώπους μας που καταστράφηκε το σπίτι, οι περιουσίες και η εργασία τους.

Back to top button
Close
Close